Puterea şi eficienţa consumului sunt prerogativele noului SK300LC-10 din Generaţia 10

MEq
By MEq august 2, 2016 15:25

Puterea şi eficienţa consumului sunt prerogativele noului SK300LC-10 din Generaţia 10

Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) anunţă cel mai recent excavator al său din „Generaţia 10”. SK300LC-10 este proiectat pentru a asigura un nivel extrem de redus de emisii și performanțe crescute de lucru, pentru o eficiență de lucru fără precedent. Este ultimul excavator convenţional Kobelco conform cu norma de emisii Stage 4.

Noul Kobelco SK300LC-10 este echipat cu un motor turbo Hino de 7.68 litri, același motor ce propulsează utilajele Kobelco din clasa de operare de peste 35 t. Cei 186 kW fac din SK300LC-10 un competitor de top în clasa sa. La performanţele utilajului contribuie şi cupa sa, cu o forță de săpare de 209 kN, precum și tracţiunea și cuplul de rotire, care sunt printre cele mai mari în această clasă.
Eficiența consumului de combustibil este un aspect important pentru Kobelco, cu scopul de a reduce costurile de exploatare. Rafinamentul motoarelor a dus la o scădere a consumului de combustibil în modurile Eco / S și la maximizarea eficienței consumului de combustibil în modul de lucru H. Totodată, performanțele ridicate ale motorului îi asigură lui SK300LC-10 un volum de lucru de primă clasă.
SK300-Header.115748
La fel ca toate motoarele Generaţiei 10, cel de pe SK300LC-10 include ultimele noutăți în materie de „tehnologie curată” și are inscripţionat un motiv ce reprezintă un glob în culorile companiei, care indică „global awareness”. Sistemele avansate încorporate sunt: DOC (catalizator de oxidare) și o combinație de SCR (catalizator de reducere selectivă) și DPF (filtru de particule diesel), ce reduce consumul de DEF / AdBlue și îndeplineşte normele stricte Tier IV.

Mentenabilitatea şi confortul operatorului au fost îmbunătăţite. Accesul se face uşor la compartimentul motor pentru verificările zilnice de rutină sau intervalele de service programate. De asemenea, cabina spaţioasă oferă operatorului o vizibilitate foarte bună pe partea dreaptă.
Durabilitatea utilajelor de construcţii Kobelco este accentuată la Generaţia 10, iar noul SK300LC-10 nu face excepţie. Noul model se achită cu uşurinţă de sarcinile zilnice şi întruneşte condiţiile de longevitate cerute de la un excavator Kobelco, indiferent de mediul şi condiţiile de lucru. Un alt element cheie în proiectarea acestui excavator a fost uşurinţa transportării utilajului. Deşi această mașină are toate avantajele substanțiale ale unui motor pentru categoria de 35 t, şasiul inferior a fost proiectat pentru categoria de 30 t. În funcție de configurația mașinii, greutatea operaţională a lui SK300LC-10 (min/max: 31.400 / 32,200 kg) ia în considerare aplicaţii de lucru în țări cu restricţii de transport, ca de ex. Germania.

„Kobelco este renumită pentru dezvoltarea continuă, asigurându-se că produsele sale inovatoare sunt lideri de clasă şi performează în toate domeniile. Cel mai recent exemplu este noul SK300LC-10”, a afirmat Peter Stuijt, KCME Product Marketing Manager. „SK300LC-10 este primul excavator Kobelco ce va fi introdus în clasa puternică de 30 t de pe piaţa excavatoarelor grele şi vine ca răspuns direct al cererii din partea reţelei noastre de distribuţie în plină dezvoltare. Abilitatea lui SK300LC-10 de a performa ca un utilaj de clasă ridictă, cu o eficienţă de lucru excepţională şi costuri reduse de operare, este specifică ingineriei Kobelco, la fel cum sunt şi nivelurile foarte apreciate ale fiabilităţii, confortul operatorului şi service-ul Kobelco. SK300LC-10 este un excavator excepţional în clasa sa şi ne extinde linia de produse a excavatoarelor standard.”

MEq
By MEq august 2, 2016 15:25

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest