Putere și precizie, pentru o productivitate ridicată cu buldozerele Case

MEq
By MEq noiembrie 26, 2018 14:04

Putere și precizie, pentru o productivitate ridicată cu buldozerele Case

Case CE, unul dintre producătorii mondiali de utilaje, oferă pieţei europene de construcţii buldozere care au parcurs același proces tehnologic de producţie și au aceleași componente-cheie de la furnizori de tradiţie. Cele trei modele de buldozere din Seria M sunt construite pentru o putere mare de împingere și o precizie gradată, în funcţie de cerinţe.

Motorul turbo livrează un cuplu înalt și o forţă pe măsură. Acesta are un sistem eficient de răcire, echipat cu un ventilator reversibil, fiind proiectat astfel încât radiatoarele să lucreze fără nicio suprapunere, iar fiecare radiator să primească aer proaspăt (o invenţie originală Case). Cu pragul său ATB extrem de înalt, pachetul de răcire furnizează o performanţă mai mare atunci când temperaturile sunt ridicate și nu necesită vreo modificare pentru lucrul în condiţii extreme.

Transmisia hidrostatică livrează propulsie pentru fiecare șenilă în parte, astfel că utilajul poate să continue să împingă la putere maximă în timpul întoarcerii, rezultatul fiind un control total chiar pentru operaţiunile de finisare sau lucrul în pantă. Joystick-ul electrohidraulic proporţional oferă un confort extraordinar și un sentiment de încredere pentru operator în controlul buldozerului.
Șenilele ultra-life cu lagăre cu ungere continuă și noul design heavy-duty al trenului de rulare măresc rezistenţa la uzură a pieselor ce transmit puterea motorului spre șenile, dar și durata de viaţă cu până la 40%, chiar și în cele mai grele condiţii de operare. Acest lucru aduce beneficii importante pentru clienţi, având în vedere faptul că uzura trenului de rulare și a componentelor sunt responsabile pentru 50% din costurile de mentenanţă.

O gamă largă de configuraţii disponibile la comandă îi permite utilizatorului să aleagă cea mai productivă variantă, care să se potrivească nevoilor proprii și să furnizeze cel mai bun control al costurilor.
Noua serie de buldozere Case este echipată în exclusivitate cu sistemul de control SiteControl, lumini LED şi un nou circuit de autolubrifiere. Aceste utilaje sunt puse în mişcare de motoare produse de către FPT Industrial, cu o fiabilitate demonstrată de-a lungul vremii, şi sunt echipate cu tehnologia patentată SCR de tratare a noxelor, fără să necesite filtru de particule. Astfel, sistemul de evacuare este mai simplu din punct de vedere constructiv, iar costurile de exploatare sunt mai mici.

Echipamente de înaltă performanţă
Întrucât buldozerele sunt utilaje de productivitate, folosite în general pentru a muta pământul și a finisa suprafeţe mari de teren, eficienţa lor, măsurată printr-un număr redus de treceri, este esenţială pentru a obţine costuri mici de producţie. Pentru a atinge performanţe cu adevărat uimitoare, precum precizii de nivelare a terenului de ordinul milimetrilor și un număr minim de treceri, Case a introdus pe maşinile sale, în colaboare cu Leica, sisteme de control al lamei 2D şi 3D SiteControl. Cu ajutorul acestora, operatorul poate regla automat înălţimea de lucru a lamei, asigurând precizia lucrării. În acest fel, profilul final al terenului poate fi obţinut încă de la prima trecere, obţinându-se o reducere substanţială a consumului de carburant, iar timpul câştigat poate fi folosit pentru alte lucrări.
Motorul cu șase cilindri, de 6,7 litri, prevăzut cu un turbocompresor, respectă normele de emisii Tier 4 și dezvoltă o putere netă cuprinsă între 138 – 232 hp. Este conectat la pompele hidrostatice printr-un ax cardanic care reduce vibraţiile și face ca utilajul să fie mai ușor de operat.

Control maxim
Buldozerele Case 1650 M pot împinge o cantitate mare de pamânt sau alte materiale printr-o singură mișcare, fără a pierde controlul asupra sarcinii manipulate, a frâna sau a ridica lama, astfel încât utilizatorii să finalizeze mai repede lucrările care trebuie executate. Această productivitate ridicata se datorează transmisiei hidrostatice extrem de performante PowerStat existentă în producţia de serie pentru toate modelele. Transmisia hidrostatică duală oferă operatorului posibilitatea să ajusteze la infinit viteza de lucru a utilajului (până la 9,7 km/h) și asigură automat forţa de tracţiune necesară pentru deplasarea buldozerului (până la aproape 136.000 kg). De asemenea, operatorul poate selecta oricare dintre cele 10 niveluri de viteză prestabilite, adaptate fiecărei aplicaţii în parte.

Confortul operatorului
Pentru a obţine cea mai bună productivitate, cabina spaţioasă a utilajului este bine izolată, protejând eficient operatorul de vibraţiile și zgomotele supărătoare, asigurând în același timp o vizibilitate excelentă asupra lamei buldozerului și împrejurimilor zonei de lucru. Beneficiind de un panou de bord prevăzut cu ceasuri indicatoare ușor de urmărit și comenzi accesibile, și asi¬gurând o vizibilitate neîngradită asupra zonei de lucru, utilajul este extrem de productiv și simplu de exploatat. Cabina buldozerelor Case este prevăzută cu scaun cu suspensie pneumatică și cu sisteme de încălzire și aer condiţionat care îi vor asigura operatorului un confort de neegalat.

MEq
By MEq noiembrie 26, 2018 14:04

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest