Productivitate și confort sporit pentru operator, pe noile buldozere John Deere 700L și 750L

MEq
By MEq mai 5, 2020 14:13

Productivitate și confort sporit pentru operator, pe noile buldozere John Deere 700L și 750L

Respectând nevoile operatorului modern, noile buldozere John Deere 700L și 750L aduc îmbunătățiri ale productivității, fiabilității și confortului operatorului. Inspirate de feedback-ul clienților, actualizările includ o stație de operare complet nouă, niveluri de putere crescute, comenzi electrohidraulice (EH) ușor de manipulat și o serie de soluții grade control instalate din fabrică.

Buldozerele 700L și 750L dezvoltă o putere mai mare decât modelele anterioare din seria K – 135 hp (101 kW), respectiv 175 hp(131 kW). Ca urmare, ambele modele au mai multă putere decât alte buldozere din clasa lor de mărime, fiind echipate cu un motor John Deere de 6,8 litri cu șase cilindri. În plus, greutatea operațională a lui 750L este crescută 340 kg, oferind un efort de tractare mai mare și un echilibru mai bun, ce îmbunătățesc performanța utilajului. Buldozerele sunt disponibile cu noi opțiuni de lamă mai late (inclusiv o opțiune de 408 cm, cea mai lată lamă oferită în clasa de dimensiuni 750).

Ambele buldozere pot fi echipate cu o nouă funcție de control al pantei, instalată din fabrică. Controlul pantei simplifică nivelarea prin menținerea automată a unghiului lamei fără a avea nevoie de un laser extern sau o referință GPS. Acest lucru permite operatorilor începători să fie mai exacți, iar operatorilor experimentați să păstreze înclinația cu mai puțin efort. Utilajele cu funcția de control al pantei sunt pregătite și pentru a suporta tehnologia SmartGrade, deschizând o cale ușoară de actualizare către un sistem complet 3D fără piloni.

Noua stație de operare este complet reproiectată, cu accent pe vizibilitate și confortul operatorului. Cu 15% mai spațioasă și cu o ușă cu 14% mai mare, noua cabină de operare este încăpătoare și ușor de accesat, oferind o vizibilitate mai bună asupra lamei. Comenzile standard EH proiectate ergonomic reduc oboseala operatorului. Printre alte opțiuni ce îmbunătățesc confortul din cabină se numără un scaun încălzit și ventilat, cameră retrovizoare, controlul automat al temperaturii. Noul monitor color de 7 inch se poate afișa și informații despre controlul pantei. Nu în ultimul rând, ambele modele au niveluri de zgomot mai mici în cabină (700L are o reducere cu 50% a zgomotului la interior față de modelul anterior).

Pentru o disponibilitate de operare crescută, aceste buldozere de nouă generație beneficiază și de o dirijare optimizată a liniilor hidraulice și cablajelor electrice, reducând probabilitatea punctelor de frecare. În plus, intervalele de schimb a uleiului hidraulic și a uleiului transmisiei sunt prelungite la 4.000 de ore, reducând costurile de operare.

MEq
By MEq mai 5, 2020 14:13