Producătorul spaiol de macarale turn revine la numele unic de brand, Comansa

MEq
By MEq iulie 2, 2018 22:41

Producătorul spaiol de macarale turn revine la numele unic de brand, Comansa

După mulți ani de utilizare a mărcii Linden Comansa, producătorul de macarale turn a decis să-și concentreze eforturile pe un singur nume de brand pentru tot grupul, revenind la numele original: COMANSA. Această schimbare va fi implementată treptat la nivelul întregii game de produse și va viza și sediile companiei din Spania (sediul central), Statele Unite și China.

„După achiziționarea prestigiosului sistem LINDEN 8000 de la compania suedeză Linden, în 1983, am început să aplicăm conceptele sale tehnice în toată gamă de macarale turn, permițându-le astfel clienților noștri să se bucure de numeroasele sale avantaje evidente”, spune Alberto Munárriz, CEO al Comansa. „Combinarea denumirilor Linden și Comansa într-o singură marcă a fost importantă inițial, pe măsură ce am căutat deschidere pe piață, deoarece ne-a oferit recunoaștere pe piețele în care Linden fusese un jucător important, beneficiile produselor sale fiind apreciate pe scară largă”.

„Totuși, de 35 de ani încoace, Comansa dezvoltă și îmbunătățește acest sistem, fiind prezentă activ pe piață de peste 50 de ani. Faptul că vom rămâne un punct de referință în industria macaralelor turn de azi nu se datorează numelui Linden în marca noastră, ci mai degrabă tuturor eforturilor pe care le-am depus de-a lungul multor ani, permițând produselor noastre să fie renumite pentru calitatea lor. De fapt, pe piață suntem cunoscuți sub numele Comansa, ceea ce înseamnă că schimbarea este un pas natural”, subliniază Munárriz.
„Mai mult, situația companiei s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, după deschiderea unei filiale în China și expansiunea comercială semnificativă. Această schimbare vizează să ne întărească strategia la nivel de grup prin faptul că avem o imagine uniformă pe piață”, mai spune Munárriz.

Renunțarea la numele Linden din cadrul brand-ului nu înseamnă că acesta va fi uitat. Potrivit lui Munárriz, „brandul și sistemul Linden, și tot ce implică acestea, fac parte din ADN-ul nostru. De fapt, Comansa este singurul producător a cărui gamă de macarale cu braț orizontal este compusă exclusiv dintr-un design flat-top, fără cabluri, care a fost, fără-ndoială, una dintre cele mai remarcabile caracteristici Linden. Iar dacă există ceva care să caracterizeze macaralele Comansa, este modularitatea lor remarcabilă, la fel ca a macaralelor Linden. De aceea, Linden încă face parte din filosofia tuturor produselor noastre, chiar dacă nu mai apare în denumirea noastră de marcă.

Această schimbare înseamnă că macaralele fabricate în Pamplona, comercializate anterior sub marca Linden Comansa, și cele fabricate în Hangzhou, China, distribuite sub numele Comansa CM, vor fi cunoscute de acum încolo sub brand-ul Comansa.
Fiecare model de macara își va păstra numele actual, folosind literele LC sau CM pentru a indica gama de produse, evitând astfel orice confuzie pe piață. De pildă, numele modelului 21LC750 indică faptul că face parte din gama cunoscută anterior ca Linden Comansa, în timp ce numele modelului 21CM550 indică faptul că face parte din fosta gamă Comansa CM.

„Având în vedere numărul mare de clienți și furnizori cu care lucrăm, suntem pe deplin conștienți de faptul că implementarea mărcii Comansa la nivelul tuturor produselor și materialelor va dura ceva timp; totuși, personalul nostru este pregătit și dispus să ajute partenerii și colaboratorii noștri în perioada de tranziție și să se asigure că totul se face cât mai ușor posibil”, conchide Munárriz.

MEq
By MEq iulie 2, 2018 22:41

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest