Premieră mondială la Conexpo 2020: Wirtgen lansează două noi freze mari de asfalt

MEq
By MEq februarie 26, 2020 20:48

Premieră mondială la Conexpo 2020: Wirtgen lansează două noi freze mari de asfalt

Odată cu lansarea cu succes a noii sale generații de freze de asfalt mari, Wirtgen a adus îmbunătățiri considerabile procesului de frezare în termeni de performanță și eficiență. Producătorul german de freze la rece adaugă acum în seria inteligentă F modelele vârf de gamă W 220 Fi și W 250 Fi. Acestea vor avea premiera mondială la Conexpo-Con/Agg 2020.

Noile freze de asfalt de mari dimensiuni W 220 Fi și W 250 Fi deservesc o gamă largă de aplicații, la o adâncime maximă de frezare de 350° mm/14 in. – de la reabilitarea stratului de suprafață și lucrări fine de frezare până la îndepărtarea completă a suprafeței. Sunt disponibile diferite concepte de acționare pentru a asigura o performanță maximă și optimă de frezare. De exemplu, W 220 Fi este echipat cu o transmisie Dual Shift powershift cu două trepte, în timp ce W 250 Fi are o unitate de acționare Active Dual Power cu două motoare. Cu o putere de 801 hp (W 220 Fi), respectiv 1.010 hp (W 250 Fi), cele două modele vârf de gamă sunt excepțional de puternice.

Sistem Mill Assist standard
La fel ca modelele din seria F (W 200 Fi, W 207 Fi și W 210 Fi), noile W 220 Fi și W 250 Fi ridică standardul în termeni de performanță de frezare și eficiența utilajului. În modul automat, sistemul de asistență standard Mill Assist asigură un echilibru optim între performanța și costurile de operare. Astfel nu sunt îmbunătățite doar performanțele de frezare, ci este redus și consumul de diesel, de apă și consumul de vârf, precum și emisiile de CO2.

Operatorul poate, de asemenea, preselecta una dintre strategiile de lucru: „Cost-optimized”, „Performance-optimized” sau „Milling texture quality”. De exemplu, este posibilă definirea calității dorite a texturii de frezare pe o scală de la 1 (grosier) la 10 (foarte fin), prin simpla apăsare a unui buton.

Sistemul Mill Assist controlează automat transmisia în două trepte Dual Shift powershift. Împreună cu motorul diesel, controlul inteligent al transmisiei powershift se extinde în gama superioară și inferioară de turații posibile ale tamburului de frezare. La turații mici, uzura și consumul de combustibil pot fi reduse semnificativ. La turații mai mari, este asigurată o calitate înaltă de frezare.

Cu transmisia Active Dual Power cu motor dublu (la modelul W 250 Fi), în funcție de tipul proiectului și de strategia de lucru preselectată, sistemul Mill Assist controlează automat unul sau ambele motoare. În plus, motoarele funcționează eficient la turații adaptate optim. Astfel se reduc semnificativ costurile pentru combustibilul diesel și uneltele de frezare.

WPT pentru documentarea precisă a performanței și eficienței
Sistemul Wirtgen Performance Tracker (WPT) calculează performanța precisă de frezare a suprafeței, volumul de frezare și valorile de consum ale utilajului. Toate datele importante de performanță și consum sunt afișate în timp real pe platforma operatorului și sunt trimise și pe e-mail într-un raport generat automat, imediat după finalizarea lucrării de frezare.

MEq
By MEq februarie 26, 2020 20:48

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION