Pramac lansează noua linie de generatoare diesel staționare: seria GDW

MEq
By MEq octombrie 14, 2020 16:20

Pramac lansează noua linie de generatoare diesel staționare: seria GDW

Producătorul italian specializat în dezvoltarea de generatoare și echipamente de manipulare, Pramac, anunță lansarea noii sale linii de generatoare diesel staționare. Noua linie de produse este concepută pentru a satisface sau chiar a depăși nevoile oricărei aplicații, din gama de puteri cuprinsă între 10kVA și 820kVA. Oferind un răspuns mai bun pentru provocările operaționale viitoare, această linie inovatoare se alătură familiei de produse Pramac și extinde capacitățile actualei serii GSW.

Noul design al seriei GDW aduce versatilitatea în operațiunile reale de lucru. De asemenea, consolidează viziunea globală a Pramac privind dezvoltarea unei configurații de bază pentru piața alimentării cu energie, care să fie compatibilă cu o listă extinsă de module. Această viziune permite sprijin suplimentar și mai puține bătăi de cap pentru proiectele ce presupun nevoi locale și reglementări.

Văzând o oportunitate în piață, Pramac a proiectat noua serie GDW pentru a fi fiabilă, durabilă și scalabilă, astfel încât să satisfacă nevoile profesioniștilor din industria actuală. Seria de generatoare GDW prezintă un pachet de caracteristici-cheie strategice care fac ca aceste unități să fie adaptabile și versatile, permițându-le să îndeplinească cerințele personalizate ale fiecărui proiect:
• Trei variante posibile de grup electrogen: deschis, silențios și extra-silențios;
• Dimensiuni multiple ale rezervorului de combustibil, pentru o autonomie de la 8 la 48 de ore;
• Tablouri de control manuale, automate sau paralele, echipate cu opțiuni de semnalizare și/sau control de la distanță;
• O lista extinsă de opțiuni pentru îmbunătățirea nivelurilor de siguranță și protecție ale grupului electrogen în funcție de condițiile ambientale/de șantier și de reglementările specifice.

Primele modele ale seriei GDW lansate pe piață acoperă o gamă de puteri de la 10 la 280 kVA, încorporând un motor/alternator de la producători de top și componente de înaltă calitate.

MEq
By MEq octombrie 14, 2020 16:20

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION