Ponsse prezintă noul Full Simulator

MEq
By MEq ianuarie 27, 2021 16:28

Ponsse prezintă noul Full Simulator

Ponsse răspunde necesității de dezvoltare a instruirii prin modernizarea gamei sale de simulatoare. Noul Ponsse Full Simulator este un sistem complet de formare/instruire. Reproducerea realistă a mediului forestier și grafica detaliată creează o platformă perfectă pentru pregătirea profesională.

În plus față de noul Ponsse Full Simulator, gama de produse este compusă din simulatoarele Ponsse Basic și Ponsse Compact. Toate cele trei oferă un mediu de învățare modern pentru harvestere, forwardere și pregătirea pentru sistemul de informare Ponsse Opti. Un simulator este un mediu sigur și rentabil pentru formarea noilor operatori, a profesioniștilor în utilaje forestiere și a mecanicilor de service. De asemenea, un simulator acționează ca un instrument excelent în cercetare și dezvoltare, deoarece situațiile individuale pot fi repetate, iar diferitele metode de recoltare pot fi comparate, de exemplu.

„Noul Ponsse Full Simulator reprezintă o tehnologie digitală complet nouă, care face ca pregătirea pe simulator să fie plăcută. Grafica detaliată și realistă face ca mediul de antrenament să se simtă, de fapt, ca într-o pădure”, spune Jussi Jurvanen, Simulator Specialist, Ponsse Plc. „Sim Trainer – sistemul de management al trainingului de pe simulator – constă din diferite niveluri de avansare, pe măsură ce se dobândesc noi abilități, și predă modalități sigure, eficiente și productive de operare a unui utilaj forestier, chiar și în timpul primelor etape de pregătire”, continuă Jurvanen.

Simulatoarele Ponsse permit pregătirea în diferite etape de operare
Secțiunea pentru harvester a simulatorului permite exersarea sarcinilor reale de recoltare, efectuarea diferitelor exerciții tematice și studierea funcționării sistemului de control și de măsurare al unui utilaj. În secțiunea de forwarder, este posibilă exersarea operării și încărcării unui forwarder, precum și controlul macaralei în condiții realiste. Simulatoarele Ponsse Full și Ponsse Compact sunt, de asemenea, ideale pentru instruirea angajaților responsabili de întreținerea utilajelor.

Noua tehnologie digitală într-un mediu de simulare
– 3 ecrane verticale de 55 inch
– Sistemul de informații Ponsse Opti, familiar deja pentru utilajele forestiere
– Ergonomie, pentru un proces învățare plăcut
– Ecranul tactil al dispozitivului de măsurare este identic cu cel dintr-un utilaj forestier
– Poate fi convertit pentru instruirea pe un excavator forestier de recoltat, doar prin înlocuirea mânerelor și a pedalelor.

MEq
By MEq ianuarie 27, 2021 16:28

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION