Platforma Trimble Earthworks Grade Control versiunea 1.9 – pentru rotoare basculante și autogredere

MEq
By MEq mai 23, 2019 12:17

Platforma Trimble Earthworks Grade Control versiunea 1.9 – pentru rotoare basculante și autogredere

În aprilie, Trimble a anunțat lansarea platformei Trimble Earthworks Grade Control versiunea 1.9, ce oferă suport pentru ghidarea complet automată a rotoarelor basculante pentru excavatoare, precum și stațiile totale universale Trimble pentru autogredere. Suportul complet automat pentru rotoare basculante face ca atașamentul să fie ușor de folosit și de învățat, chiar și de către operatorii care nu au mai folosit vreodată un astfel de echipament. Stația totală universală permite operatorilor să obțină o precizie milimetrică la nivelare cu ajutorul autogrederelor. Anunțul a fost făcut la Bauma 2019.

„Rotoarele basculante sunt atașamente extrem de utile pentru excavatoare, dar pot avea o curbă abruptă de învățare”, a declarat Scott Crozier, director general al Diviziei Civil Engineering & Construction de la Trimble. „Automatizarea completă a rotorului basculant folosind platforma Trimble Earthworks face acest atașament de lucru accesibil operatorilor mai puțin experimentați și poate duce la economii de timp în cazul operatorilor cu experiență.”

Automatizarea mișcărilor de săpare și înclinare
Controlul semi-automat al brațului și al cupei funcționează acum și cu sisteme automate de înclinare pe atașamentele oferite de producători precum Engcon, Rototilt și Steelwrist. Funcțiile automate combinate de săpare la o anume adâncime și înclinare permit unui operator să controleze cu ușurință atașamentele complexe, astfel încât să mențină cota atunci când folosesc un rotor basculant. Trimble Earthworks controlează brațul și cupa excavatorului, precum și unghiul de înclinare al atașamentului, în timp ce operatorul controlează balansierul excavatorului și mișcarea de rotație a rotorului basculant. Operatorii, indiferent de nivelul de calificare, pot profita acum de avantajele rotoarelor basculante prin utilizarea funcției de control automat al platformei Trimble Earthworks.

Stație totală universală pentru autogredere
Trimble Earthworks pentru autogredere, în versiunea 1.9, suportă acum stațiile totale universale Trimble pentru o nivelare fină, milimetrică, din mai puține treceri. Operatorii pot nivela mai precis materialul și într-o perioadă mai scurtă de timp, menținând costurile la minimum și crescând productivitatea.

MEq
By MEq mai 23, 2019 12:17

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest