PAUS introduce noul camion minier subteran PMKM 8030

MEq
By MEq aprilie 21, 2021 17:35

PAUS introduce noul camion minier subteran PMKM 8030

Noul camion articulat PMKM 8030 a fost conceput pentru aplicații miniere subterane, în special pentru condiții înguste. Acesta este una dintre cele mai compacte și mai puternice mașini din clasa sa.

Pentru constructorul german Hermann Paus Maschinenfabrik, siguranța, performanța, sensibilitatea și durata lungă de exploatare nu sunt cuvinte goale, ci principiile și valorile de proiectare pe care si-a bazat dezvoltarea noii generații de utilaje. Cu peste douăzeci de ani de experiență în aplicații subterane, o interacțiune strânsă cu grupurile miniere globale și cu partenerii săi se reflectă în designul lui PMKM 8030. Noul camion subteran permite rate de performanță mai ridicate, o manevrare mai sensibilă și un mediu de lucru mai sigur.

Cu o sarcină utilă de 16 t, PMKM 8030 este un camion subteran perfect pentru minele cu galerii înguste. Componentele compatibile cu mediile grele din sectorul minier subteran au o durată de viață lungă și o disponibilitate ridicată. Designul robust, stabilitatea ridicată și capacitatea de întreținere excelentă fac din camionul minier PAUS o soluție excelentă chiar și pentru distanțe mai lungi de transport.

Cerințele din sectorul minier (în special în mineritul subteran) și de construcții a tunelurilor sunt extrem de diverse. De peste 50 de ani, Hermann Paus Maschinenfabrik dezvoltă și produce soluții de vehicule și utilaje de calitate, personalizate. De la înființarea companiei, în 1968, utilajele de ridicare, echipamentele pentru construcții și vehiculele industriale au continuat să fie produse cu același scop, acela de a oferi întotdeauna cea mai bună soluție pentru clienți.

Camioanele miniere articulate PAUS sunt soluția ideală pentru transportul confortabil, sigur și economic în exploatarile subterane de rocă dură, pe distanțe lungi și cu pante extreme. Transmisia puternică și manevrabilitatea ridicată asigură timpi scurti ai ciclului de lucru. Designul robust și compact al camioanelor miniere subterane Paus le oferă fiabilitate ridicată și durată lungă de exploatare.

MEq
By MEq aprilie 21, 2021 17:35

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION