OilQuick și Engcon își extind colaborarea

MEq
By MEq octombrie 30, 2019 17:06

OilQuick și Engcon își extind colaborarea

OilQuick și Engcon, doi dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piața utilajelor de construcții, au decis să-și intensifice colaborarea, pentru a oferi produse de cea mai bună calitate. OilQuick este lider mondial în sisteme de cuplare rapide complet automate, iar Engcon este lider mondial în segmentul rotoarelor basculante și al accesoriilor pentru excavatoare.

În ultima vreme, cele două companii au avut o colaborare bună, iar acum au ales să o aprofundeze. „Engcon și OilQuick se completează reciproc și suntem convinși că ne vom ajuta reciproc să ne consolidăm pozițiile de lideri, atât în ceea ce privește sistemele automate de cuple rapide, cât și rotoarele basculante”, a spus Stig Engström, proprietar și fondator Engcon AB.

Oilquick își extinde programul modelelor de rotoare basculante
Prin această colaborare cu Engcon, OilQuick va fi capabil să crească numărul de mărci de rotoare basculante pe care le poate oferi. „Este important să subliniem faptul că încă va fi posibil să folosiți modele de rotoare basculante de la alți producători”, spune Henrik Sonerud, CEO al OilQuick AB.

Astfel, OilQuick va putea oferi rotoare basculante cu tot cu sisteme de cuple OQ. Seria va purta culoarea obișnuită a brand-ului OilQuick (gri) și va fi comercializată sub marca și numele OilQuick. Produsele vor fi marcate „Engcon Inside” pentru a face clară originea lor.
„Ne dorim să scoatem în evidență numele lui Engcon. Este ceva ce garantează calitatea și intenționăm să beneficiem de pe urma acestui fapt. Este un argument puternic pentru vânzări, iar calitatea a fost întotdeauna o prioritate pentru noi la OilQuick”, spune Johan Lindqvist, Director de vânzări la OilQuick AB.

Cele două mărci se vor sprijini reciproc pentru a crește pe diferite piețe ale lumii. Engcon are o poziție puternică pe piețele din N Europei, iar OilQuick vede în aceasta o oportunitate de a vinde volume mari de rotoare basculante care să integreze propria sa tehnologie. Piața o cere, iar combinația dintre cele două brand-uri va fi excelentă. La rândul său, cele mai bune piețe ale OilQuick sunt țările vorbitoare de germană, acolo unde este clar că rotoarele basculante Engcon au un potențial ridicat de creștere în anii viitori

În mod normal, toate modelele vor fi disponibile în țările în care OilQuick are puncte de vânzări. Programul de ”tiltrotators” va include toate modelele Engcon pentru excavatoare de la 1,5 t până la 33 t. Primele din gama OilQuick vor fi cele pentru excavatoare de 14-19 t. Rotoarele basculante vor fi denumite OQTR-E și se așteaptă să fie gata de livrare în prima jumătate a anului viitor – în funcție de model.

MEq
By MEq octombrie 30, 2019 17:06

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION