O soluție inteligentă de mărunțire: tocătorul Doppstadt AK 640 K

MEq
By MEq august 19, 2019 22:08

O soluție inteligentă de mărunțire: tocătorul Doppstadt AK 640 K

Reciclarea deșeurilor lemnoase poate fi o afacere profitabilă. Totuși, aceasta depinde în mare măsură de calitatea ridicată a materialelor, de respectarea cerințelor de mediu (tot mai stricte) și de asigurarea unei soluții flexibile și rentabile.

Ca unul dintre principalii furnizori de soluții de reciclare, Doppstadt a început rapid să-și echipeze utilajele cu cele mai noi tehnologii la nivel de motoare și emisii de noxe pentru a satisface standardul european Stage V. Noile modele au fost optimizate pentru a oferi ușurință în întreținere și rezistență la uzură. Banda de evacuare spate poate fi coborâtă aproape complet la sol, oferind astfel acces rapid și ușor la tambur, la instrumente sau la coșul de tocat. Vârfurile ciocanelor de mărunțire sunt ușor de înlocuit datorită tehnologiei brevetate Dopp-Lock și au fost, de asemenea, optimizate pentru o durată lungă de exploatare, asigurându-se că pot dura cu până la 20% mai mult.

Particulele fine, dar și bucățile supradimensionate sunt la fel de nedorite în produsul finit (mulci). Pentru a rezolva această provocare, Doppstadt utilizează, printre altele, coșuri spate 3D. Acestea au fost dezvoltate special pentru prelucrarea resturilor lemnoase și aduc o contribuție semnificativă la asigurarea unui produs final omogen de înaltă calitate. Față de rezultatele obținute folosind coșuri standard, cu noile cosuri există mai puține particule fine și mai puține bucăți mari. Diferitele dimensiuni ale sitei cuprinse între 80 și 300 mm permit adaptarea optimă a lui AK 640 K la cerințe diferite.

Capacitate off-road și gardă la sol mai mare datorită șasiului șenilat
Capacitatea off-road este necesară ori de câte ori un tocător mobil trebuie să fie deplasat în proximitatea zonelor care sunt curățate. Și pentru o flexibilitate maximă, producătorul german recomandă un șasiu cu o gardă considerabil mai mare la sol – AK 640 K. Versiunea off-road a acestui tocător mobil poate fi folosită flexibil acolo unde alte tocătoare nu au stabilitate sau nu garantează o operare sigură.

Întreaga serie AK a fost îmbunătățită
În septembrie, la târgul RecyclingAktiv, Doppstadt va prezenta toate modelele seriei AK cu cele mai noi tehnologii de motorizare și emisii de noxe, conforme cu norma Stage V. Toate noile utilaje pot fi ușor recunoscute după logo-ul e5, care face trimitere nu doar la standardul de protecție a mediului, ci și la numeroasele inovații tehnice. De exemplu, capacitatea de răcire este mai mare decât la modelul anterior și, în același timp, sistemul de control al coolerului este mai eficient, astfel încât temperatura de operare să fie atinsă mai repede. În plus, siguranța la incendiu a fost îmbunătățită: sistemul de evacuare și cutia AGN sunt realizate integral din oțel inoxidabil și sunt protejate termic cu o izolație integrală de cea mai înaltă calitate.

MEq
By MEq august 19, 2019 22:08

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION