Schmitz Cargobull își extinde oferta de suprastructuri basculabile cu izolație termică

MEq
By MEq iunie 10, 2020 10:12

Schmitz Cargobull își extinde oferta de suprastructuri basculabile cu izolație termică

Schmitz Cargobull oferă acum izolație termică pentru suprastructura basculabilă M.KI, extinzând astfel portofoliul pentru a include o nouă opțiune izolată. Cu o capacitate de 18 m3, suprastructura izolată termic este ideal concepută pentru transportul cantităților mai mici de asfalt.

În ultimii ani, companiile de construcții de drumuri au observat o creștere a cerințelor pentru transportul asfaltului. Suprastructura trebuie să fie izolată termic și să aibă, de asemenea, prelată termorezistentă pentru a preveni pierderea de căldură în partea superioară. Înainte de basculare, calitatea asfaltului trebuie să poată fi verificată printr-o modalitate de măsurare valabilă a temperaturii.

Din acest motiv, Schmitz Cargobull oferă o suprastructură basculabilă M.KI cu izolație termică pentru camioane. De altfel, izolația termică adaugă doar 195 kg la masa remorcii. Volumele mai mici, versatilitatea îmbunătățită și manevrabilitatea sunt deosebit de utile în condiții de trafic intens, așa cum se întâmplă adesea pe șantiere.

Suprastructura basculabilă M.KI cu izolație termică are la bază experiența vastă a producătorului Schmitz Cargobull în domeniul transportului de mărfuri cu temperatură controlată. Designul optimizat al suprastructurii asigură un centru de greutate coborât, crescând stabilitatea la basculare. Sistemul premium de acoperire, rezistent la temperatură, folosește o prelată glisantă electric, ce poate fi acționată în siguranță de la nivelul solului. Gama de modele include suprastructuri cu diferite grosimi de podea, o înălțime a peretelui lateral de 1.460 mm, cu diferite variante de oblon oscilant și o capacitate de 18 m3.

MEq
By MEq iunie 10, 2020 10:12

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION