O nouă generație de motoare pentru Sennebogen 817 Seria E

MEq
By MEq iulie 16, 2020 11:53

O nouă generație de motoare pentru Sennebogen 817 Seria E

De la lansarea sa pe piață, la IFAT 2018, seria 817 E impresionează prin dimensiunile sale compacte și ciclurile de lucru rapide în aplicațiile de reciclare. De acum încolo, excavatorul manipulator 817 E are un nou motor care respectă standardul actual de emisii de evacuare Stage V, dar câștigă, totodată, în termeni de dinamică (în mișcările de lucru și deplasare).

Echipat cu un motor Cummins de 3,8 l, de cea mai nouă generație, cu un cuplu ridicat, Sennebogen continuă să se bazeze pe tehnologia Cummins în cazul seriei 817 E – regăsită acum la excavatoarele de manipulare a materialelor din clasa compactă până în segmentul utilajelor mari pentru aplicații portuare.

Datorită acestei noi generații de motoare, clienții vor beneficia nu numai de o rețea de service extinsă a partenerilor de vânzări și service Sennebogen, dar și de emisii mai reduse, în conformitate cu standardele Stage V, și de performanțele unui motor de 97 kW la 1800 rpm.

Comparativ cu ratele de emisii ale motoarelor care erau instalate standard în urmă cu 20 de ani, excavatoarele de manipulare a materialelor cu motoare diesel funcționează acum mai curat ca niciodată. În prezent, emisiile de particule de funingine sunt reduse cu 97%, iar oxizii de azot, cu 96%. Avantajele bine cunoscute în mediile solicitante din sectorul de reciclare – precum un ventilator reversibil, o rază minimă de rotire, un parbriz continuu și viteze mari de operare – sunt acum combinate cu un filtru de particule diesel standard, pentru a obține rate mai mici de emisii (în definitiv, în beneficiul mediului).

MEq
By MEq iulie 16, 2020 11:53

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION