NPK Construction Equipment a achiziționat compania Genesis Attachments

MEq
By MEq iunie 1, 2019 11:37

NPK Construction Equipment a achiziționat compania Genesis Attachments

NPK Construction Equipment (NPKCE), filială a companiei Nippon Pneumatic Mfg. Co. LTD (NPK Japonia), a anunțat că a achiziționat compania americană Genesis Attachments LLC (SUA), împreună cu filialele Genesis Holdings (Germania) și Genesis GmbH (Germania).

Genesis este un furnizor de produse de calitate pe piață, cu o rețea de distribuție bine pusă la punct. Atașamentele Genesis de procesare a deșeurilor, demolare și manipularea materialelor sunt produse de înaltă calitate, cu o reputație de top. Prin această achiziție, ambele companii vor deveni mai puternice. De expertiza, experiența, cultura și spiritul antreprenorial al celor două companii vor beneficia și clienții, și dealerii, atât la nivel național, cât și global – se arată în declarația oficială a NPK.

Genesis Attachments LLC a fost fondată în 1997 și are sediul în Wisconsin, SUA. Genesis GmbH a fost înființată în 2002 ca licență europeană și partener de vânzări exclusiv al Genesis Attachments LLC. Fabrica din SUA are 117 de angajați, iar cea din Europa, 15. Întrucât Genesis este un brand de succes pe piață, NPK nu intenționează schimbări în modelul de business, ci îmbunătățirea continuă pentru dealeri și utilizatorii finali.

Nippon Pneumatic Mfg. Co LTD (NPK Japonia) a fost fondată la începutul secolului XX și se ocupa de vânzarea de unelte pneumatice. Către finele anilor ʹ50 a început proiectarea și fabricarea de atașamente pentru utilaje de construcții. În 1975 a fost înființată, în Rotterdam, Olanda, NPK Europa B.V., pentru extinderea vânzărilor în Comunitatea Europeană. La mijlocul anilor ʹ80, NPK devenise deja un producător consacrat de ciocane hidraulice, concasoare/pulverizatoare, foarfece și echipamente pentru piloți.

În anii care au urmat, NPKCE a construit noi unități de producție, transformând compania într-un producător de top de accesorii de calitate pentru construcții & demolări. Din 2013, NPKCE a încheiat un parteneriat cu producătorul european de echipamente miniere Hermann Paus Maschinenfabrik, din Emsbüren, Germania, devenind distribuitorul exclusiv al vehiculelor miniere Paus în Statele Unite și Canada. Astfel, în 2018, a fost înființată NPK Mining Equipment LLC.

MEq
By MEq iunie 1, 2019 11:37

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest