Noul Rototilt R9 este cel mai mare rotor basculant din lume

MEq
By MEq mai 3, 2018 10:43

Noul Rototilt R9 este cel mai mare rotor basculant din lume

Noul rotor basculant Rototilt R9 deschide o dimensiune nouă pentru excavatoarele din categoria de 30-40 tone. Rototilt R9 este un gigant al rotoarelor basculante ce transformă cele mai mari excavatoare în utilaje flexibile și super-puternice. Este perfect pentru acele lucrări care cer forță și abilități dincolo de limita obișnuită.

Rototilt R9 combină forța și inteligența. Facând față unor forțe de rupere de până la 500 kNm, cu un sistem hidraulic complet redesenat pentru a suporta debite mari și un angrenaj melcat puternic, cu două motoare hidraulice pentru un cuplu maxim, acesta este un rotor basculant cu adevărat robust.

Rototilt R9 este construit pentru lucrări grele. De asemenea, Rototilt R9 permite atât folosirea sistemului de siguranță SecureLock, care garantează cuplarea corectă a atașamentelor, cât și toate funcțiile avansate ale sistemului inteligent de control ICS. Rototilt R9 beneficiază chiar de lubrifiere centrală, grație sistemului ILS (Innovative Lubrication System).

„Acest rotor basculant oferă o capacitate nemaiîntâlnită care face excavatoarele de mari dimensiuni să fie și mai eficiente”, spune managerul de produs Sven-Roger Ekström. „Credem că este timpul să începem să folosim rotoare basculante și pe excavatoarele mai mari, iar acest lucru include în mod natural echiparea lor cu sistemul nostru de control ICS dovedit și SecureLock, pentru securizarea atașamentului de lucru.”

MEq
By MEq mai 3, 2018 10:43