Noul model WOLFF 133 B completează gama mică de macarale turn cu braț înclinat WOLFF

MEq
By MEq februarie 12, 2019 00:59

Noul model WOLFF 133 B completează gama mică de macarale turn cu braț înclinat WOLFF

Prin caracterul lor compact, macaralele turn mici cu braț înclinat sunt solicitate în mod special pe șantierele de construcții înghesuite din orașe. De mai mulți ani, Wolffkran a satisfăcut această cerere cu popularul model WOLFF 100 B. Cu ocazia expoziției Bauma 2019, producătorul de macarale din Heilbronn va prezenta noul model WOLFF 133 B. Echipat cu sistem hidraulic de înclinare a brațului și cu cea mai recentă tehnologie, WOLFF 133 B va continua succesul predecesorului său în clasa de 125 tm.

La modelul WOLFF 133 B, Wolffkran a optat pentru un design cu sistem hidraulic de înclinare a brațului, care s-a dovedit o alegere de succes pe următorul model mai mare, WOLFF 166 B. Sistemul hidraulic de înclinare permite o poziție ”out-of-service” mai mică decât cea convențională cu sistem de înclinare cu cabluri, ceea ce este foarte important pe șantierele înguste din orașe. În plus, acesta oferă avantajul unei instalări mai rapide, deoarece nu necesită întinderea de cabluri.

Soluții flexibile pentru fiecare cerință
Pentru o mai mare flexibilitate, Wolffkran a proiectat două versiuni pentru cea mai mică macara turn cu braț înclinat din portofoliul său. Una este WOLFF 133.6 B, cu o capacitate maximă de ridicare de 6.2 t, o capacitate de încărcare la vârf de 2.6 t și o rază maximă a brațului de 45 m. Cealaltă este versiunea WOLFF 133.8 B de 8 t, cu o capacitate de încărcare la vârf de 2.3 t – pentru clienții care doresc o capacitate de ridicare mai mare. La fel ca modelul mai mare WOLFF 166 B, WOLFF 133 B poate fi utilizat în modul single sau 2-fall. În plus, ambele versiuni oferă opțiunea cu o muflă single-fall, ceea ce face posibilă creșterea capacității de încărcare maximă cu încă 250 kg. Modelul WOLFF 133 B este prevăzut cu un braț de bază de 25 m, care poate fi extins în trepte de 5 metri până la o lungime maximă de 45 m. Datorită sistemului modular de turn, WOLFF 133 B poate atinge o înălțime liberă a turnului de 95 m.
Începând cu luna iunie 2019, WOLFF 133 B va fi livrat cu secțiuni de turn 2 x 2 m UV 20. De asemenea, este în curs de dezvoltare o versiune de macara cu racordare la o secțiune de turn de 1,5 x 1,5 m.

Sistem de troliu dovedit
WOLFF 133.6 B demonstrează cât de eficientă este în dotarea cu un troliu Hw 628.1 FU de 28 kW, care se regăsește și pe alte modele (inclusiv în gama flat top) și permite viteze de operare peste medie (cu viteze de sarcină parțială de până la 108 m/min). Pentru modelul de 8 tone, Wolffkran folosește troliul de pe versiunea WOLFF 166 B, cu motorul electric mai ușor Hw 845 FU de 45 kW, care ajută la atingerea de viteze maxime de sarcină parțială de 158 m/min. Utilizarea troliurilor integrate și pe alte modele de macarale WOLFF face întreținerea, înlocuirea și inventarul mai eficiente.

Operare și transport optimizate
Atât cilindrul hidraulic, cât și unitatea hidraulică sunt instalate în blocul de legătură ca unitate compactă. Datorită acestui design, liniile hidraulice nu trebuie deconectate pentru transport și asamblare. Pentru optimizarea transportului, inginerii de la Wolffkran au proiectat un contra-braț dintr-o singură bucată cu sistem de fixare brevetat pentru cele patru contragreutăți de 5.2 tone. În plus, contragreutățile din beton au aceeași dimensiune cu cele utilizate pe modelul WOLFF 166 B. Designul componentelor macaralei e compatibil cu un container de transport. Masa componentelor individuale poate fi redusă la 6.7 tone, astfel încât, dacă este necesar, se pot utiliza macarale mobile mai mici pentru asamblare și/sau demontare.

Eficiență și siguranță
Platforma pentru cabina operatorului cu panoul de siguranțe și cabina de macara WOLFF CAB sunt preasamblate ca o singură unitate și pot fi atașate la macara într-o singură etapă. În plus, accesul la unitatea hidraulică și la platforma troliului (la modelul WOLFF 133 B) a fost optimizat, astfel încât se face mai ușor și sigur. Modelul WOLFF 133 B are următoarele caracteristici integrate ca standard, făcând munca pe șantier mai sigură și mai eficientă: sistem de transmisie de date la distanță WOLFF Link, interfață anticoliziune, limitarea intervalului de lucru, sistem electric de lubrifiere centrală a inelului rotativ, panou de siguranțe cu temperatură controlată (încălzire și ventilație) și sistem cu inel de contact în partea inferioară a vârfului turnului pentru o transmisie optimă a semnalului.

MEq
By MEq februarie 12, 2019 00:59

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest