Noul harvester Komatsu 901XC 8WD pentru rărituri e foarte productiv în terenuri abrupte, accidentate sau moi

MEq
By MEq august 10, 2020 11:06

Noul harvester Komatsu 901XC 8WD pentru rărituri e foarte productiv în terenuri abrupte, accidentate sau moi

Noul Komatsu 901XC (eXtreme Conditions) 8WD (cu 8 roți) excelează în medii de recoltare abrupte, dure sau cu sol moale. Modelul 901XC are toate caracteristicile de top regăsite pe harvesterul cu 6 roți Komatsu 901-6WD, inclusiv sistemul inovator 3PS cu trei pompe hidraulice, cabina ergonomică, autonivelarea în 4 direcții a cabinei/macaralei, precum și rotirea la ±180° a cabinei/macaralei.

Sistem 8WD
Modelul 901XC de la Komatsu diferă de alte harvestere 8WD prin sistemul său unic de transmisie. Sistemul său exclusiv „Double Comfort Bogie” oferă o manevrabilitate excelentă și urmează linia solului mai îndeaproape decât utilajele 8WD concurente, care au o construcție fixă a punții spate. Sistemul 8WD de la Komatsu generează un efort de tracțiune cu 12% mai mare și reduce semnificativ presiunea la sol pe spate (o presiune cu 53% mai scăzută, dacă utilajul folosește șenile de roți, și cu 19% mai mică, doar cu anvelope, comparativ cu modelul 901-6WD).

Performanță
901XC împărtășește aceleași caracteristici de top ca harvesterele Komatsu 901, 911, 931, 931XC și 951, inclusiv sistemul inovator Komatsu 3PS cu trei pompe, pentru un debit hidraulic de lucru mai mare la turații mici ale motorului, reducând totodată consumul de combustibil. Sistemul îi permite operatorului să facă mai multe mișcări simultan – rotire, alimentare și manevrare. Toate aceste interacțiuni ale sistemului hidraulic sunt controlate automat de noul sistem de control și informare Komatsu MaxiXT.
Gama de capete de recoltare Komatsu disponibile pentru lucrul cu acest harvester include modelele S92, C93 și C124, concepute pentru a răspunde nevoilor specifice. 901XC este ideal pentru capul de recoltare robust Komatsu C124, echipat cu patru motoare și patru role de avans puternice.

Confortul operatorului
Cabina premium oferă operatorului o vizibilitate excelentă în sus, în jos și înainte. Cele 16 lumini de lucru LED asigură o iluminare excelentă, pentru o vizibilitate îmbunătățită. Scaunul cu suspensie pneumatică și ventilație, cotiere ergonomice complet reglabile împreună cu comenzile și sistemul automat de climatizare mențin un nivel ridicat de confort în toate condițiile de lucru.

Întreținere
Toate verificările zilnice de întreținere și umplere pot fi efectuate de la nivelul solului sau din interiorul cabinei. Designul extrem de funcțional al utilajului include o capotă dintr-o bucată care se deschide spre spate și expune întregul compartiment al motorului, pentru un acces ușor de service. Sistemul automat de lubrifiere centrală și platformele de service frontale, spate, din dreptul cabinei și pentru rezervorul hidraulic sunt bine plasate și facilitează întreținere utilajului. Toate filtrele sunt montate vertical pentru a ușura înlocuirea și a reduce posibilitatea deversărilor.

MEq
By MEq august 10, 2020 11:06

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION