Noul excavator Kobelco SK850LC-10E va fi prezentat în premieră la Bauma 2019

MEq
By MEq martie 28, 2019 16:32

Noul excavator Kobelco SK850LC-10E va fi prezentat în premieră la Bauma 2019

După recentele lansări reușite ale mai multor utilaje grele pentru demolare în Europa, Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) se pregătește să prezinte pietei cel mai mare excavator al său. Kobelco SK850LC-10E este ultimul model al producătorului japonez în seria Generation 10 și își va face debutul european la Bauma 2019.

Kobelco este recunoscut la nivel mondial ca specialist în excavatoare, având peste 80 de ani de experiență în fabricare și proiectare. Mașinile producătorului sunt deosebit de apreciate pentru tehnologia avansată, iar SK850LC-10E nu face excepție.

Propulsat de un motor puternic Hino, noul utilaj are o putere și o performanță superioare grație unei specificații îmbunătățite (un cuplu de 2120 Nm și o putere de 380 kW). SK850LC-10E vine, de asemenea, cu cel mai recent sistem de răcire Kobelco – un sistem de răcire a motorului cu ventilator dublu acționat hidraulic. Această versiune hidraulică previne supra-răcirea prin utilizarea senzorilor integrați, pentru a reduce viteza unității ventilatorului dublu, contribuind astfel la creșterea eficienței și fiabilității.

În plus, sistemele avansate din punct de vedere tehnic în dinamica motorului au fost proiectate pentru a reduce și mai mult amprenta de carbon a mașinii și a îndeplini noile reglementări de emisii Stage V, intrate în vigoare anul acesta.

Modelul obișnuit SK850LC-10E, cu braț standard și patru versiuni de balansier, se potrivește perfect pentru lucrările generale de construcții și excavare. Totuși, dezvoltarea și testarea extinsă au fost efectuate în condiții de carieră în China, India și în alte țări din Asia de Sud-Est, demonstrând, de asemenea, calitățile și durabilitatea mașinii. O versiune „ME” a lui SK850LC-10E, cu braț scurt și balansier scurt, este disponibilă specific pentru cariere, iar pentru 2020 este așteptată lansarea unei versiuni pentru demolări (DLC).

„Suntem foarte încântați să lansăm cel mai greu excavator al nostru la Bauma 2019. Succesul utilajelor noastre pentru demolări grele din Europa a pregătit calea pentru introducerea unui utilaj convențional mai mare. Modelul SK850LC-10E va oferi performanțe ridicate, timpi de ciclu rapizi, un sistem hidraulic fiabil, precum și un consum redus de combustibil”, a declarat Peter Stuijt, KCME Product Manager, la introducerea noului SK850LC-10E.

MEq
By MEq martie 28, 2019 16:32

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest