Noul autogreder Cat 120 Next Generation crește productivitatea și reduce costurile

MEq
By MEq iulie 11, 2019 15:50

Noul autogreder Cat 120 Next Generation crește productivitatea și reduce costurile

Noul autogreder Cat 120 oferă opțiunile necesare de adaptare a utilajului la preferințele și aplicațiile clientului. Motorul Cat C7.1 consumă cu până la 15% mai puțin combustibil când lucrează în modul standard ECO. De asemenea, noua cabină oferă un confort fără precedent. Tehnologia nouă de filtrare reduce cu până la 15% costurile de întreținere. Clientul poate opta între comenzi de direcție cu volan/levier sau cu joystick-uri, tracțiune tandem sau integrală, precum și o gamă de tehnologii scalabile de control al pantei și adâncimii de săpare. Reproiectarea completă a noii cabine dezvăluie o vizibilitate sporită, numeroase opțiuni pentru scaun și un nou monitor de afișare a informațiilor.

Comenzi
Treaba este dusă la bun sfârșit folosind, la alegere, comenzi de direcție prin joystick-uri sau comenzi tradiționale, cu volan și leviere. Perfecționate permanent în ultimii 45 de ani, comenzile tradiționale cu leviere și volan sunt mai familiare. Consola de control se reglează în funcție de preferințele operatorului. Cu opțiunea de integrare a comutatoarelor și butoanelor automate de control al pantei pe leviere, controlul complet este la îndemână. Comenzile prin joystick-uri reduc mișcarea mâinilor și a brațelor cu până la 78%. Cu joystick-uri, operatorul lucrează fără să resimtă oboseala brațelor. Opțiunile tehnologice sunt integrate în joystick-uri pentru o mobilitate fără probleme.

Mediul operatorului
Noua cabină dezvăluie designul inovator al geamului spate interconectat cu celelalte pentru o vizibilitate mai bună, ce poate fi suplimentată cu sistemul Cat Detect Vision. Puternicul sistem de încălzire și răcire dezumidifică și presurizează cabina, pentru circularea aerului curat, etanșarea la praf și păstrarea curată a geamurilor. Upgrade-urile la nivelul scaunului includ suspensie pneumatică, încălzire, răcire și cotiere laterale ajustabile. Informațiile despre mașină și controlul tehnologiei Cat GRADE sunt afișate pe un monitor color de 10″ (254 mm) sau pe un monitor cu ecran tactil.

Întreținere
Sistemul de filtrare nou reduce cheltuielile tipice de operare cu până la 15%. Ciclurile extinse de înlocuire a uleiului de motor, hidraulic și a filtrului de transmisie mențin noul autogreder 120 pe șantier o perioadă mai lungă. Service-ul este mai rapid, având filtrele într-o locație centrală. Acestea sunt grupate pentru un acces facil ce face întreținerea preventivă mai rapidă. Cu opțiunea Circle Saver se reduc cerințele zilnice de lubrifiere și reparațiile costisitoare ale inelului de rotire și pinionului. Punctele de ungere sunt ușor de accesat și întreținut.

Productivitate
Tehnologiile măsurabile Cat GRADE oferă opțiuni de control al pantei pentru cerințe diferite de aplicație și bugete – dar toate au rolul de a permite operatorilor să lucreze mai rapid și mai precis pentru a crește productivitatea. Tehnologiile Cat GRADE includ Cross Slope, Cross Slope Indicate, Digital Blade Slope Meter și opțiunea Attachment-Ready, care se integrează cu tehnologiile grade control. În plus, sistemul opțional Stable Blade încetinește automat mașina dacă panta poate fi afectată negativ de trepidațiile lamei.

Sistemul de tracțiune integrală (AWD) oferă pentru roata față un ”mod creep” pentru o nivelare precisă. Opțiunea AWD asigură tracțiune și manevrabilitate în soluri moi. Puterea mai mare face față terenului accidentat pentru o productivitate mai bună. De la scarificator până la lame, versatilitatea mașinii poate fi extinsp utilizând o varietate de atașamente Cat, fiecare concepute pentru a se potrivi nevoilor de operare, asigurând o performanță îmbunătățită, siguranță și stabilitate. Pentru siguranța suplimentară a operatorului, sistemul secundar de direcție standard se activează automat dacă presiunea pompei principale scade.

MEq
By MEq iulie 11, 2019 15:50

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest