Noua semiremorcă Faymonville WingMAX pentru pale XXL de turbine eoliene

MEq
By MEq septembrie 1, 2020 12:02

Noua semiremorcă Faymonville WingMAX pentru pale XXL de turbine eoliene

Palele sunt elemente de bază ale turbinelor eoliene, iar tendința este de creștere a dimensiunilor palelor, cu lungimi ce pot depăși 70 m. Astfel de elemente XXL pot fi transportate sigur și economic cu noul semitrailer Faymonville WingMAX, ce face parte din seria de semiremorci TeleMAX flatbed.

Noua generație de pale de rotor face parte din dezvoltarea continuă a turbinelor eoliene. Acestea trebuie să fie din ce în ce mai puternice și să utilizeze spațiile de instalare disponibile din ce în ce mai eficient. „Pentru palele de turbine eoliene în format XXL cu o lungime de peste 70 m, Faymonville a dezvoltat un vehicul lung și puternic, foarte ușor de manevrat”, a spus managerul de produs Rainer Noe.

Gâtul de lebădă are o cursă mai mare, platforma de încărcare este mai lungă având o extensie din 4 segmente, iar lungimea gâtului de lebădă este compatibilă cu camioane (cap-tractoare) cu 5 axe, semiremorca având axe pendulare puternice de 19,5 inch.

Tehnologia dovedită cu axe pendulare permite un unghi de virare de până la 60° și o cursă maximă de 600 mm. ”Datorită gâtului de lebădă ce poate fi ridicat și coborât hidraulic, noua semiremorcă WingMAX poate depăși orice obstacol din calea sa (precum sensurile giratorii). Ca urmare, traseul este ușor de parcurs chiar și în condiții dificile de teren sau de profil al drumului”, a mai spus Rainer Noe.

Gâtul de lebădă acționat hidraulic se ridică până la 1700 mm, permițând o gardă la sol considerabilă. Platforma joasă este concepută pentru a fi utilizată cu camioane cu 4 și 5 axe. Suporții încărcăturii culisanți pentru cadrul vârfului palei permit scurtarea semiremorcii chiar sub sarcină. Picioarele hidraulice de sprijin simplifică extensia sau retractarea platformei telescopice de încărcare. Dispozitivul de blocare pe ambele părți a segmentelor telescopice asigură o stabilitate ridicată în timpul mersului, în timp ce lățimea de 2000 mm a boghiului oferă stabilitate laterală maximă. Pozițiile ranforsate de blocare asigură o transmitere optimă a forțelor de tragere și frânare.

Radiocomanda pentru toate funcțiile hidraulice este un avantaj suplimentar pentru utilizator. Construcția solidă a semiremorcii din elemente de oțel de mare rezistență protejează încărcăturile fragile de efectele forțelor externe.

MEq
By MEq septembrie 1, 2020 12:02

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION