Noua macara mobilă cu acționare electrică Hyva Kennis e-Power

MEq
By MEq iunie 3, 2019 21:04

Noua macara mobilă cu acționare electrică Hyva Kennis e-Power

Kennis, o marcă de macarale din portofoliul Hyva cu o lungă istorie în sectoarele de transport și construcții, a lansat noua macara mobilă Hyva Kennis e-Power cu acționare electrică, în locul uneia convenționale, ce are la bază un motor diesel.

La această macara, unitatea electrică este alcătuită dintr-un pachet de acumulatori, un motor electric și un sistem inteligent de control electronic ce optimizează alimentarea cu energie și permite reîncărcarea acumulatorilor în timp ce vehiculul este în mișcare. Acest sistem electric înseamnă că macaraua poate fi operată atunci când motorul camionului este oprit. ”Pachetele” e-Power vor fi disponibile atât în variante ușoare (light-duty), cât și în versiuni grele (heavy-duty), fiecare cu o soluție de încărcare staționară și cu opțiuni staționare de încărcare în mers.

Energia electrică, față de cea convențională ce are la bază un motor diesel, oferă avantaje suplimentare considerabile, inclusiv o eficiență energetică îmbunătățită și un impact mai redus asupra mediului – fără emisii de noxe și cu niveluri mai reduse de zgomot. De asemenea, asigură un mediu de lucru mult mai sănătos pentru operatorii de macarale, deoarece, în timpul lucrului, nu mai sunt expuși la zgomot și la gazele de evacuare ale motorului diesel.

Macaralele electrice sunt ideale în zonele urbane. Nouile macarale e-Power se vor conforma reglementărilor de mediu tot mai stricte, iar pentru unii clienti (precum cei din Țările de Jos), utilizarea lor vine și cu beneficii fiscale directe. Inițiativa electrică a companiei Hyva vine în sprijinul cererii clienților pentru vehiculele cu acționare electrică și răspunde reglementărilor stricte de mediu privind emisiile de noxe și poluarea sonoră. Noua macara mobilă Hyva Kennis e-Power (16-R) a fost bine primită și la Bauma 2019.

MEq
By MEq iunie 3, 2019 21:04

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest