Noua gamă de semiremorci forestiere Kesla

MEq
By MEq iulie 8, 2019 17:08

Noua gamă de semiremorci forestiere Kesla

Decizia Kesla de a separa divizia de atașamente pentru tractoare de propria unitate de business a dat rezultate. Principalul beneficiar sunt semiremorcile forestiere, acum complet reînnoite.

Noile semiremorci forestiere continuă pe același design de construcție, care s-a dovedit util și fiabil la modelele anterioare. Remorcile mai mari (seria 144) pot fi echipate, pentru prima dată, cu zonă de încărcare tip forwarder, atât de cunoscută la acest tip de utilaje. Acest lucru crește le gradul de adaptare, în special al modelelor cu transmisie hidraulică destinate aplicatiilor profesionale. Racoanțele tuturor modelelor sunt mai puternice decât înainte și sunt vopsite în galben, astfel fiind mai vizibile.

Spațiul de încărcare al semiremorcilor seria 104, 114 și 124 a crescut cu 10%. Capacitatea netă este: la seria 104 și 114 – de 9 t; la seria 124 – de 10 t; iar la seria 144 – de 12 t.
Gama aduce pe piață soluții excelente care ușurează utilizarea, precum spațioasele cutii de scule, care pot fi instalate pe ambele părți ale semiremorcii. De asemenea, este disponibil un nou suport pentru graifer, atașat de traversa spate. Pe lângă obișnuita traversă spate cu lumini laterale încorporate, există lumini de lucru cu LED disponibile și pentru grilajul frontal, precum și pentru grinda principală a șasiului semiremorcii.

Sistem de transmisie inteligent – Kesla proTRACTION
Cererea pentru gama Kesla se axează tot mai mult pe semiremorci robuste și pe opțiunile puternice de transmisie. Prin urmare, Kesla aduce pe piață un nou sistem de transmisie, dezvoltat in-house, și anume Kesla proTRACTION. Acesta este disponibil pentru semiremorcile 144 cu tracțiune 2WD sau 4WD.

Noul sistem de transmisie este conectat la sistemul ISOBUS al tractorului. Oferă toate avantajele noi, precum controlul automat al direcției, reglarea automată a vitezei de deplasare, controlul tracțiunii și controlul frânării în pantă. În plus, este ușor de utilizat, deoarece nu necesită așa multă atenție din partea operatorului. De menționat că atunci când viteza depășește 5 km/h, sistemul de comandă oprește automat unitatea.

Combinația dintre modelul Kesla 144ND și sistemul proTRACTION se adresează aplicațiilor grele. Spațiul de încărcare al semiremorcii este de 3,2 m2. Cu o extensie de cadru, se poate obține o lungime mai mare de un metru. Anvelopele forestiere folosite au un profil ca al tractorului și sunt echipate cu camere. Jantele sunt ranforsate, iar supapele sunt complet protejate. La modelul de semiremorcă ND pot fi folosite și șenile forestiere sau lanțuri.

MEq
By MEq iulie 8, 2019 17:08

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION