Noua freză de cioate Vermeer SC382 este acum mai puternică

MEq
By MEq noiembrie 6, 2019 21:14

Noua freză de cioate Vermeer SC382 este acum mai puternică

Vermeer își extinde linia de echipamente profesionale pentru aplicații în peisagistică odată cu noua freză de cioate SC382. Compactul utilaj este echipat cu un motor EFI Briggs & Stratton Vanguard de 37 hp (27 kW), un disc de frezare reproiectat pentru a crește performanțele mașinii, tracțiune integrală și o lamă opțională, pentru curățarea mai eficientă a terenului. Freza de cioate Vermeer SC382 are puterea și manevrabilitatea necesare pentru a face față cioatelor mari, fiind ideală pentru profesioniștii din domeniul peisagisticii.

„Freza de cioate Vermeer SC382 are un design similar cu popularul model SC362, cu puteri și caracteristici ce-i îmbunătățesc performanța”, a explicat Todd Roorda, director de vânzări Vermeer. „Este un utilaj excelent pentru profesioniștii din domeniu, ajutându-i să-și maximizeze productivitatea.”

Prin amplasarea optimă a dinților, noul disc de frezare de 17 inch (43,2 cm) este conceput pentru a îmbunătăți retenția de așchii și a reduce recircularea materialului. Discul este proiectat să lucreze până la o înalțime 61 de cm deasupra solului și la o adâncime de 38,1 cm (sub nivelul orizontal). Mașina este echipată cu sistemul de frezare Vermeer Yellow Jacket, ce prezintă dinți universali și reversibili cu vârf de carbură. Fiecare dinte are câte două muchii de tăiere.

Modelul SC382 include două moduri de transmisie (cu două și patru roți), precum și o punte față oscilantă pentru a fi ușor manevrabil prin materiale dure și în locuri de muncă greu accesibile. Cu o lățime de doar 87 cm, freza de cioate SC382 se poate poziționa ușor în spații strâmte și poate încăpea prin multe porți de grădină.

Utilajul este echipat cu un sistem de detectare a prezenței operatorului și un sistem de control Vermeer SmartSweep. Sistemul de detectare a prezenței operatorului este conceput să se decupleze automat și să frâneze discul de frezare atunci când utilizatorul ia mâinile de pe manetele de control. Sistemul încorporat SmartSweep monitorizează turația motorului și o reglează automat pentru o rotație uniformă și constantă a discului de frezare. Opțional, poate fi adăugată o lamă frontală pentru împingerea sau nivelarea materialului tocat, reducând volumul de muncă manuală la curățarea punctului de lucru. Lama este controlată hidraulic din stația operatorului.

MEq
By MEq noiembrie 6, 2019 21:14

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION