Normet introduce noul utilaj compact de torcretare Minimec

MEq
By MEq octombrie 22, 2019 13:59

Normet introduce noul utilaj compact de torcretare Minimec

Normet Minimec permite torcretarea sigură și eficientă chiar și în cele mai strâmte locuri. Prin faptul că este agil și puternic, Minimec încape în spațiile în care până acum avea acces doar un muncitor și depășește performanțele torcretării manuale în termeni de siguranță, suprafață de acoperire și productivitate.

Compactele utilaje Minimec sunt utilizate în mod obișnuit în proiecte în care accesul este limitat, precum pasaje transversale, canale de ventilație și mici puțuri deschise, în care condițiile limitează dimensiunile echipamentelor folosite. În ciuda dimensiunilor mici, robotul șenilat Minimec poate folosi întreaga capacitate a pompei de pulverizare, îmbunătățind performanța procesului. Pentru o siguranță sporită și confortul utilizatorului, Minimec este manevrat din telecomandă, sistem ce-i permite operatorului să conducă utilajul și să torcreteze de la o distanță sigură.

Normet caută să îmbunătățească în mod constant procesul de torcretare a betonului. La începutul acestui an, Normet a lansat tehnologii care să ajute procesul de aplicare sub presiune a mortarului, dintre care cele mai importante sunt SmartSpray (ce crește nivelul de automatizare a procesului de pulverizare) și sistemul de măsurare a grosimii stratului de beton SmartScan (ce face controlul calității, inspecția și raportarea mai ușoare în operațiunile de torcretare a betonului).

MEq
By MEq octombrie 22, 2019 13:59

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION