Normet face istorie prin alimentarea de la baterii a explozivilor pentru derocare în subteran

MEq
By MEq iulie 4, 2019 11:34

Normet face istorie prin alimentarea de la baterii a explozivilor pentru derocare în subteran

În iunie, la mina Pyhäsalmi din Finlanda, pentru prima dată în Europa, Normet a marcat o bornă istorică demonstrând alimentarea de la o baterie electrică a emulsiei explozive pentru derocare, într-un mediu de producție subteran, folosind un utilaj Charmec MC 605 VE SD. Alimentarea de la baterii face mai sigur și mai eficient procesul de alimentare a substanțelor explozive folosite în subteran, deoarece nu mai este necesară conectarea la rețeaua electrică a minei.

Charmec MC 605 VE SD reprezintă noua generație de utilaje de plasare a încărcăturii explozibile (pentru derocare) în subteran. Tehnologia de vehicule electrice cu baterii Normet SmartDrive (SD) integrată cu cea mai nouă tehnologie de plasare a emulsiei de detonare oferă clienților o valoare ridicată în termeni de siguranță, sănătate, ergonomie și productivitate, cu emisii zero. Utilajul Charmec MC este un ”charger” recunoscut la nivel global, iar tehnologia sa este dovedită în cele mai dificile condiții. Charmec MC 605 VE SD dispune de o gamă completă de accesorii opționale pentru a satisface diverse cerințe ale clienților și pentru a îmbunătăți operațiunile moderne de dezvoltare în subteran.
Alimentarea pe bază de baterii completează oferta de utilaje Normet de lucru în subteran. De altfel, utilajele Normet pun un accent major pe siguranță și automatizarea operării, pentru a îndeplini cele mai exigente nevoi ale clienților din întreaga lume.

MEq
By MEq iulie 4, 2019 11:34

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION