Nooteboom introduce semiremorca Teletrailer Longrunner

MEq
By MEq noiembrie 12, 2019 19:28

Nooteboom introduce semiremorca Teletrailer Longrunner

Teletrailer Longrunner este cea mai recentă generație de semiremorci extensibile ușoare Nooteboom cu platformă. Disponibilă cu 2 sau 3 axe viratoare hidraulic și cu o platformă de încărcare unică sau dublă, semiremorca se extinde până la o lungime maximă de 30 m. Longrunner este perfect potrivită pentru transportul încărcăturilor lungi, precum structuri din oțel și beton, dar și pentru transportul containerelor. Noua semiremorcă Nooteboom Longrunner contribuie la eficientizarea transportului prin costuri de operare minime.

Manevrabilitate
Longrunner este dotată standard cu axe viratoare hidraulic, inclusiv direcție manuală și sistem de aliniere ASA. Datorită unghiului mare de virare de peste 50 de grade, semiremorca Longrunner oferă mai multă eficiență în transport, o uzură mai redusă a anvelopelor și o manevrabilitate excelentă. Teletrailer Longrunner este disponibilă cu o mai multe dimensiuni ale anvelopelor, inclusiv 245/70R17.5; 435/50R19.5; 275/70R22.5 și 385/65R22.5. Clientul poate alege să-și echipeze semiremorca cu axe SAF BPW și cu frâne cu tambur sau pe disc.

Pentru Longrunner, Nooteboom a dezvoltat un perete frontal complet nou, certificat TUV. Există 9 versiuni disponibile în diferite înălțimi, complet închise sau cu un cadru deschis în partea de sus. Aceste versiuni de perete frontal îndeplinesc cel mai înalt standard de pe piață (NEN-EN 12642 cod XL) și sunt suficient de puternice pentru a opri cel puțin 50% din capacitatea de încărcare.

Ușor de operat
Semiremorcile Nooteboom sunt recunoscute internațional pentru operarea lor ușoară și intuitivă, lucru valavil și în cazul noului model Longrunner, care este dotat standard cu suspensie pneumatică electronică și control manual. Opțional este disponibil un sistem Wabco de control al înălțării axelor sau un panou de comandă Wabco. Cu ajutorul panoului inteligent de comandă pot fi controlate diverse funcții, precum ridicarea/coborârea, citirea încărcărilor pe axă, setarea celei de-a 2-a înălțimi de rulare, odometrul și acționarea ridicării unei axe.

Depozitare
Nooteboom oferă diverse opțiuni de depozitare (cutii de depozitare deschise și ladă de scule din oțel inoxidabil, blocabilă), montate sub platforma de încărcare, ca substructură. Această substructură este disponibilă în diferite dimensiuni, în funcție de tipul remorcii și lungimea platformei alese. Pentru depozitarea stâlpilor de susținere, semiremorca Longrunner poate fi echipată cu o ladă galvanizată detașabilă de depozitare, în spatele peretelui frontal, în care pot încăpea cel mult 26 de stâlpi în poziție verticală. Alternativ, o unitate de depozitare a stâlpilor poate fi montată sub platforma de încărcare, pe partea stângă și dreaptă.

Siguranță rutieră
Longrunner este echipată standard cu lumini LED laterale, care, opțional, pot fi montate și pe extensii. Lămpile laterale funcționează sincron cu semnalizatoarele de direcție și contribuie la creșterea siguranței rutiere. Aici, Nooteboom anticipează viitoarele norme de siguranță cu privire la sistemele de iluminare laterale.

MEq
By MEq noiembrie 12, 2019 19:28

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION