Nokian Heavy Tires achiziționează producătorul finlandez de roți pentru utilaje grele Levypyörä Oy

MEq
By MEq august 2, 2019 18:27

Nokian Heavy Tires achiziționează producătorul finlandez de roți pentru utilaje grele Levypyörä Oy

În conformitate cu strategia de creștere a Nokian Heavy Tyres, compania achiziționează producătorul finlandez de roți pentru utilaje grele Levypyörä Oy. Cu cele două linii de produs, roți și structuri din oțel, Levypyörä deservește mai mulți producători de echipamente originale (OEM) și clienți aftermarket (AM) pentru aplicații forestiere, agricole și terasiere. Levypyörä a înregistrat vânzări nete anuale de aproximativ 18 mil. de Euro.

„Odată cu această achiziție, Nokian Heavy Tyres poate oferi soluții inovatoare clienților actuali și poate crește volumul de anvelope, îmbunătățind totodată nivelul serviciilor sale. Levypyörä este de mai mulți ani un partener de încredere al nostru. Achiziția ne asigură oportunități suplimentare de creștere și oferă o soluție completă clienților noștri OEM și AM”, spune Manu Salmi, Managing Director, Nokian Heavy Tires.

„Faptul că aparținem unui producător specializat de anvelope de top ne oferă o oportunitate excelentă de creștere și dezvoltare în continuare a produselor și serviciilor Levypyörä la nivel global, consolidându-ne relațiile cu clienții și furnizorii actuali”, spune Lars Ojansuu, Managing Director, Levypyörä.

Compania Levypyörä a fost fondată acum 64 de ani și are aproximativ 100 de angajați, în Nastola, Finlanda. Levypyörä este un furnizor principal de anvelope pentru producătorii de utilaje grele și aplicații aftermarket. Compania folosește procese de producție prietenoase cu mediul, mizând pe reducerea emisiilor de CO2 și neutilizarea solvenților în procedeele de vopsire. Levypyörä a fost parte a Weckman Steel.

MEq
By MEq august 2, 2019 18:27

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION