Noile utilaje de manipulare a materialelor Liebherr, pentru aplicații de reciclare

MEq
By MEq noiembrie 8, 2019 12:16

Noile utilaje de manipulare a materialelor Liebherr, pentru aplicații de reciclare

La Bauma 2019, Liebherr a prezentat două noi utilaje de manipulare a materialelor: LH 18 M Industry și LH 26 M Industry. Ambele modele au fost special concepute pentru aplicații de reciclare. Cu aceste modele, Liebherr se poziționează specific în segmentul utilajelor de mici dimensiuni pentru manipularea materialelor, extinzându-și astfel portofoliul de produse.

Noile utilaje LH 18 M și LH 26 M sunt destinate în special pentru lucrările din sectorul reciclării. Domeniile de aplicabilitate precum manipularea, descărcarea sau sortarea deșeurilor de hârtie, a deșeurilor lemnoase și a altor tipuri de materiale reziduale necesită o disponibilitate ridicată a mașinii, ceea ce este extrem de important. Acest lucru este garantat de noua configurație de reciclare a utilajului. Ventilatorul reversibil crește timpii productivi de operare prin inversarea sensului său de rotație, curățarea sistemului de răcire și prin sistemele de siguranță. Amplasarea separată a condensorului de aer maximizează debitul de aer în unitatea de răcire și în ventilator și garantează o fiabilitate ridicată chiar și atunci când mașina lucrează în medii extrem de prăfuite. Pe lângă filtrul de aer în două trepte, montat standard, prefiltrul, cu aspirație automată a prafului, este responsabil pentru filtrarea extra-fină a aerului de admisie în motor.

Noul LH 18 M Industry
Cu o masă cuprinsă între 17 și 18 tone, excavatorul de manipulare a materialelor Liebherr LH 18 M Industry are o putere nominală a motorului de 105 kW / 143 hp și respectă normele de emisii Stage V. Modelul LH 18 M este de asemenea disponibil cu permisiunea de a se deplasa pe drumuri, ceea ce îi permite mișcarea rapidă și eficientă între locurile de muncă.

Cabina proiectată ergonomic oferă operatorului un grad ridicat de confort. Funcțiile de control și operare sunt amplasate ergonomic, iar ecranele tactile simplifică operarea acestui utilaj de manipulare a materialelor. LH 18 M impresionează printr-o sensibilitate ridicată în mișcări, datorită coordonării optime între motor, supapa de control și comanda proporțională. Prin intermediul comenzii proporționale în serie, direcția, ridicarea cabinei și stabilizatorii se pot controla ușor și sigur din joystick-uri. Utilajul garantează perioade scurte de service și minimizează timpii de inactivitate. Toate punctele de service zilnic sunt accesibile de la nivelul solului.

Liebherr LH 26 M Industry – cu acționare electrică
Excavatorul de manipulare a materialelor Liebherr LH 26 M Industry cu acționare electrică impresionează prin designul său detaliat și bine gândit. Conceptul inovator de acționare include un motor electric Liebherr de 90 kW ce garantează mișcări puternice și dinamice de lucru, costuri reduse de service și zgomot minim. Conceptul de acționare include un motor electric separat pentru operarea uneltelor suplimentare. Acesta asigură distribuirea responsabilă a energiei, precum și eficiența energetică maximă. Tehnica de demarare progresivă a convertizorului de frecvență de pe LH 26 M permite mișcări de lucru dinamice și sensibile și poate fi adaptată cu ușurință la toate rețelele comune de alimentare cu energie din întreaga lume.

MEq
By MEq noiembrie 8, 2019 12:16

ADVERTISING

Twitter M. Equipment

ARCHIVE

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31