Ponsse introduce noi macarale de încărcare pentru bușteni

MEq
By MEq mai 26, 2021 17:40

Ponsse introduce noi macarale de încărcare pentru bușteni

Ponsse lansează două noi macarale de încărcare pentru cele mai populare modele de forwardere. Macaralele K101 și K111 sunt cele mai noi adăugiri în gama producatorului finlandez, alaturându-se modelului K121 lansat anterior. Noile macarale de încărcare au fost dezvoltate în colaborare cu clienții pentru o manipulare eficientă a sarcinilor în cele mai grele condiții.

Noile macarale au o structură proiectată și dezvoltată de Ponsse, cu un accent special pus pe fiabilitate și productivitate. Puternice și precise, noile Ponsse K101 și K111 sunt disponibile pentru instalarea pe forwarderele Ponsse Buffalo, Buffalo King și Bison Active Frame.

„Macaralele de încărcare au o contribuție semnificativă pe durata orelor de operare ale forwarderelor, iar în această categorie de dimensiuni sarcinile sunt mari. Din aceste motive, eficiența macaralei de încărcare are un impact semnificativ asupra productivității forwarderului. Noua geometrie și puterea ridicată a acestor macarale Ponsse K101 și K111 permit un control sigur și operațiuni precise. O macara ușor de utilizat este un factor deosebit de important, având în vedere fluenta operării și bunăstarea operatorului. Noile macarale dispun de sisteme hidraulice puternice și de o structură dovedită, motiv pentru care chiar și buștenii aflați la o distanta mai mare de mașină pot fi încărcati în siguranță și cu precizie. Macaralele includ, de asemenea, si noi lumini de lucru”, spune Juha Haverinen, manager de produs pentru forwardere la Ponsse.

Sistemul de control al macaralei Ponsse Active Crane este disponibil. Acesta îi permite operatorului să controleze mișcările graiferului în locul funcțiilor individuale. Ca urmare, operatorul se poate concentra eficient asupra operațiunilor macaralei.
Structura simplă, dar robustă a macaralelor de încărcare K101 și K111 garantează operațiuni precise, ușor de realizat și eficiente în cea mai populară clasa de dimensiuni a forwarderelor.

Noile macarale Ponsse K101 și K111:
• O nouă structură în această categorie de dimensiuni (având la bază modelul de macara Ponsse K121, una dintre cele mai mari macarale de pe piață)
• Mai puternice și mai ușor de utilizat decât înainte
• O structură rezistentă și ușor de întreținut
• Noi lumini de lucru
• Sistem de control Ponsse Active Crane

Specificații tehnice:
• Cuplu de ridicare: 140 kNm /160 kNm (K101/K111)
• Cuplu de rotire: 40 kNm
• Deschidere: 8 m/10 m (modele S/M)
• Unghiul de înclinare al bazei de înclinare: -12° … +24°

MEq
By MEq mai 26, 2021 17:40

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION