Noile geamuri de cabină ale harvesterelor și forwarderelor John Deere respectă standardul de protecție ISO 21876

MEq
By MEq mai 12, 2020 16:02

Noile geamuri de cabină ale harvesterelor și forwarderelor John Deere respectă standardul de protecție ISO 21876

Noul standard ISO 21876 va intra în vigoare la sfârșitul anului 2020 sau cel târziu la începutul lui 2021. Noile geamuri de cabină sunt deja în echiparea standard pe utilajele forestiere John Deere începând din martie 2020.

Noile geamuri din policarbonat RENCRAFT Super Hard Coat (ECE 43R Level L) sunt mai rezistente decât cele folosite anterior. Acestea pot rezista mai bine factorilor de uzură externă. Rezistența la zgârieturi a geamurilor și capacitatea lor de protecție împotriva substanțelor chimice și soluțiilor de curățare sunt îmbunătățite semnificativ. În plus, parbrizul regăsit pe cabina rotativă și geamul spate (luneta) de la cabina fixă de forwarder sunt acum cu aproape 50% mai groase decât înainte. De asemenea, parbrizul de la cabina fixă este mai gros decât înainte. Grosimea materialului asigură o izolare fonică mai bună. Astfel, cabina va deveni de acum înainte un mediu de lucru și silențios.

Calitatea optică a noilor geamuri de cabină este excelentă. Noul strat de protecție este aplicat încă din timpul procesului de fabricație, eliminând necesitatea aplicării unui înveliș separat ce poate provoca distorsiuni minore.

Noile geamuri mai durabile sunt în dotarea standard pe toate utilajele forestiere John Deere începând cu luna martie 2020. Înlocuirea materialului pentru geamurile cabinei nu are impact asupra costurilor pentru clienți. De asemenea, noile geamuri pot fi instalate ulterior pe toate modelele recente care au cabine rotative și cu autonivelare sau cabine fixe.

„Optica noiilor geamuri este clar mai bună și, ca bonus, cabina este acum mai silențioasă. Noul tip de acoperire aplicat folosind tehnica de fabricație, precum și protecția la uzură pe care o aduce cu sine sunt, de asemenea, o îmbunătățire semnificativă față de geamurile anterioare”, a spus managerul de marketing, Sami Kulmala.

MEq
By MEq mai 12, 2020 16:02