Noii cilindri compactori pentru terasament Ammann ARS au acum costuri de operare mai reduse

MEq
By MEq ianuarie 14, 2020 18:46

Noii cilindri compactori pentru terasament Ammann ARS au acum costuri de operare mai reduse

Anul trecut, cu ocazia târgului Bauma 2019, Ammann a anunțat lansarea unei noi linii de cilindri compactori de sol ce oferă durabilitate, costuri de operare mai mici și o mai mare putere de compactare. Compactoarele de sol Ammann ARS oferă, de asemenea, o serie de caracteristici care fac operarea intuitivă și, totodată, mașinile mai manevrabile. Noile modele sunt ARS 70, ARS 110, ARS 130, ARS 150 și ARS 170.

Noua generație de cilindri compactori de terasamente ARS include noi soluții tehnologice care sunt mai productive, îndeplinesc cele mai noi standarde de emisii, reduc consumul de combustibil și oferă date valoroase care elimină efectiv trecerile inutile ale utilajului peste suprafața de compactare. De asemenea, cilindrii compactori sunt extrem de manevrabili și stabili, datorită structurii ”no-rear-axle”.

Seria ARS aduce aceste noi caracteristici, continuând să ofere acea putere de compactare pe care clienții o așteaptă de la utilajele Ammann. Gama variabilă de frecvențe și forțe centrifuge asigură capacitatea de compactare necesară și face mașinile productive în multe aplicații, pe materiale și grosimi de compactare diferite.

Durabilitate și costuri reduse de operare
Eforturile de sustenabilitate se bazează pe noua inițiativă ECOdrop, care se regăsește pe întreaga linie de produse Ammann. Printre beneficiile ECOdrop se numără îmbunătățirea capacității de întreținere a mașinii (cu puncte de service optimizate) și eficiența motorului (care duce la reducerea costurilor cu combustibilul). Componentele hidraulice și vibratorii au fost optimizate pentru a reduce fluidele necesare funcționării sistemelor.

„Economiile cu ECOdrop sunt substanțiale. De exemplu, la modelul ARS 70, consumul de combustibil a scăzut cu 22%. Consumul de uleiul hidraulic e mai mic cu 26%, iar uleiul necesar sistemului vibrator s-a redus cu 10%. Prin urmare, clienții se pot aștepta la o reducere a costurilor de achiziție și schimbare/eliminare a acestor lichide”, a spus Vlasta Medek, Global Commercial Compaction.

Noua serie de cilindri compactori de sol respectă cele mai stricte reglementări privind emisiile. Modelul ARS 70 este dotat standard cu motorul diesel Kubota V3307-CR-TE4. De asemenea, pe modelele ARS 110 și ARS 130 se găsește standard motorul Deutz TCD3.6L4; iar pe modelele ARS 150 și ARS 170 găsim motorul Deutz TCD4.1L4.

Manevrabilitate
Cilindrii sunt extrem de compacți datorită conceptului inovativ ”no-rear-axle”, care poziționează eficient motorul, sistemele de răcire, rezervoarele de lichid și componentele hidraulice în compartimentul motorului. Toate aceste inovații de proiectare permit o serie de avantaje tehnice – manevrabilitatea fiind cea mai însemnată dintre ele.

ARS 70, cel mai mic model din noua linie, este unul dintre cei mai manevrabili cilindri compactori de pe piață. Este cu 845 mm (sau 16%) mai scurt decât generația anterioară. Raza de virare este îmbunătățită cu 20% (de la 3200 mm la 2580 mm) datorită distribuției optimizate a greutății, stabilității îmbunătățite și noii articulații (fără întreținere). Pentru celelalte noi compactoare de sol ARS, raza medie de virare este mai strânsă cu 3% (o reducere medie de 100 mm față de generația anterioară). De asemenea, lungimea mașinii a fost redusă, în medie, cu 170 mm.

Operare intuitivă
Cabina premium, confortabilă, are la interior un nivel de zgomot extrem de scăzut și cadru ROPS integrat. Display-ul multifuncțional al mașinii, integrat acum la nivelul volanului, oferă operatorului o privire de ansamblu rapidă și ușoară a indicatorilor cheie, inclusiv presiunea uleiului, temperatura motorului, nivelurile fluidului și multe altele. Vizibilitatea la 360 ° maximizează performanța și oferă cele mai înalte standarde de siguranță.

Întreținerea este ușoară, datorită capotei motorului cu deschidere largă. Cabina înclinabilă (la modelul ARS 110-170) permite accesul la principalele componente hidraulice. Porturile de umplere și drenare sunt centralizate pentru schimburile rapide și ușoare de fluide. Toate filtrele principale și sistemul de răcire sunt, de asemenea, extrem de accesibile. Sistemul de compactare inteligent ACEforce măsoară compactarea totală și îmbunătățește eficiența și calitatea lucrării. De asemenea, este disponibilă o varietate de diverse opțiuni.

MEq
By MEq ianuarie 14, 2020 18:46

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION