Noi versiuni de macarale pe șenile Kobelco, recent lansate: CK3300G-2, CKE3000G și CKS3000

MEq
By MEq februarie 19, 2018 12:01

Noi versiuni de macarale pe șenile Kobelco, recent lansate: CK3300G-2, CKE3000G și CKS3000

Kobelco Construction Machinery Co., Ltd. a anunțat lansarea de noi macarale hidraulice pe șenile cu braț cu zăbrele, cu o capacitate maximă de ridicare de 300 t (pentru versiunea standard) și 350 t (cu specificație SHL – Super Heavy Lift). Este vorba despre CK3300G-2 (modelul nord-american), CKE3000G (modelul european) și CKS3000 (modelul standard).

CK3300G-2, CKE3000G și CKS3000 debutează ca fiind cele mai mari modele ale seriei CK / CKE / CKS de macarale multifuncționale pe șenile Kobelco – un best seller pe piață timp de mulți ani. Conceptul de bază al acestui nou model este ”Versatile & All Rounder”.
Odată cu creșterea a greutăților operaționale, a dimensiunilor materialelor de construcții și a înălțimilor de operare, macaralele trebuie să aibă o capacitate de ridicare mai mare, dar și o productivitate și caracteristici de siguranță îmbunătățite. Pentru a răspunde acestor nevoi, Kobelco a dezvoltat recent aceste macarale „All Rounder” care pot face față unei mari varietăți de aplicații pe diferite șantiere, utilizând tehnologiile solide ale constructorului japonez.

Caracteristici principale
1. O mare varietate de atașamente
Sunt disponibile diverse tipuri de atașamente, care variază de la configurația standard a macaralei (inclusiv cu vârf fix, vârf greu fix și vârf oscilant, care sunt cele mai potrivite pentru lucrări multifuncționale) până la configurația super heavy lift (incluzând vârf oscilant pentru cele mai grele sarcini). Aceste atașamente fac posibilă furnizarea celor mai potrivite soluții în funcție de cerințele individuale de santier.

2. Capacitate excelentă de ridicare
După o cercetare aprofundată a pieței macaralelor de 300 t, Kobelco a poziționat aceste modele pentru a oferi o capacitate de ridicare superioară. De exemplu, în comparație cu cel mai bine vândut model CKE2500G-2 (o macara de 250 t), momentul de sarcină în specificația standard a macaralei este cu 40% mai mare, iar în configurația standard cu vârf rabatabil este cu 60% mai mare. Specificația Super Heavy Lift poate concura cu clasele de 400 – 500 t (specificația standard a macaralei).

3. Optimizarea specificațiilor pentru șantierele de azi
Pentru a obține o ușurință maximă de funcționare, specificațiile sunt optimizate pentru șantierele de azi. Performanța trenului de rulare a fost îmbunătățită pentru a opera pe șantiere cu teren dificil, cu o gardă la sol ridicată și performanțe de propulsie remarcabile, minimizând amprenta totală. Modelele moștenesc sistemul de control hidraulic Kobelco, care are o reputație superioară de mulți ani. Pentru a corespunde cerințelor specifice ale șantierelor, opțional este disponibil un troliu „free-fall”.

4. Cabină confortabilă
Cabina este proiectată pentru a fi un mediu prietenos în termeni de confort, ușurința operarii și siguranța. Geamurile foarte mari și mecanismul de înclinare al cabinei oferă o vizibilitate excelentă. Monitorul intuitiv Moment Limiter simplifică operarea cu ajutorul pictogramelor ușor de înțeles și a unui panou cu ecran tactil. Ca o funcție suplimentară de siguranță, un limitator al razei de lucru va asista operatorul, prevenind coliziunile.

5. Transport ușor / montaj excelent
Kobelco a luat în considerare nevoile clienților, astfel încât aceste macarale să se conformeze reglementărilor zonale de transport. Lățimea de transport este sub 3 m pentru toate componentele, iar balastul mașinii principale poate fi ajustat cu unele variații pentru a respecta restricțiile de transport. Este disponibil un sistem de auto-asamblare pentru șenile, brațul inferior, balastul mașinii de bază și contragreutăți.

MEq
By MEq februarie 19, 2018 12:01

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION