Noi piese de uzură KVX pentru excavatoarele între 90 și 160 t

MEq
By MEq iulie 4, 2019 00:27

Noi piese de uzură KVX pentru excavatoarele între 90 și 160 t

În aprilie, KVX a introdus noul sistem de dinți E2 M80, montat pe excavatorul Komatsu PC1250-11 care a fost expus la Bauma, în München. Soluția KVX este una specială, deoarece sistemul de dinți este fixat în șuruburi pe muchia de tăiere (buza) a cupei. Această configurație este fără sudură, ceea ce înseamnă un timp mai redus de inactivitate și posibilitatea de a alege între mai multe soluții KVX GET. Dacă un utilaj este mutat dintr-o aplicație în alta, sistemul de piese de uzură (GET) poate fi cu ușurință adaptat/modificat la o opțiune mai bună. De asemenea, dacă operatorul preferă o configurație diferită, se poate adapta ușor și rapid.

Sistemul de dinte reversibil cu 1 șurub folosește, așa cum îi spune și denumirea, doar un bolț pentru a se fixa pe marginea de tăiere și e compatibil cu toate mărcile de utilaje. Un sistem de reținere rapid, simplu și extrem de puternic, care economisește timp și bani. Atunci când se uzează, dintele trebuie doar întors. Noul sistem E2 oferă același profil subțire și fără sudură, prin încorporarea de vârfuri cu înlocuire rapidă. Vârfurile dintelui sunt fixate cu un pin (nu necesită folosirea unui ciocan pentru extragere) pe adaptorul unic KVX cu șurub, care are o durată de viață mai lungă.

Datorită formei sale specifice, muchia (buza) Heavy Duty (HD) va oferi o mai bună penetrare și va crește durata de viață a dinților și, prin urmare, intervalele de service. Dinții primari pot lucra în combinație cu plăci de uzură sau cu „dinți de lapte” (Milk teeth) între ei, pentru o protecție mai bună a muchiilor și o disponibilitate mai mare.

Aplicații: cariere, demolare și reciclare, roci tari, impact extrem, alimentarea concasoarelor, săparea în materiale lipicioase, rupere.
Noul concept M80 E2 a fost prezentat în premieră la standul Komatsu de la Bauma 2019, unde sistemul a fost montat pe excavatorul PC1250-11. Tot în cadrul expoziției a fost prezentată și o cupă PC1250, de această dată echipată cu sistemul de dinți reversibili cu 1 bolț.

MEq
By MEq iulie 4, 2019 00:27

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest