Noi motoare Stage V pentru manipulatoarele telescopice Faresin

MEq
By MEq octombrie 8, 2020 11:22

Noi motoare Stage V pentru manipulatoarele telescopice Faresin

Gama întreagă de manipulatoare telescopice Faresin beneficiază acum de puterea noilor motoare Stage V. Odată cu introducerea ultimelor reglementări europene, aceste noi utilaje au fost actualizate cu motoare Stage V: Yanmar, de 51.7 kW, și Deutz, de 55.4, 74.4, respectiv 100 kW.

Motoarele au fost proiectate și construite pentru a fi utilizate în țările reglementate privind emisiile, grație sistemului de post-tratare cu DOC + DPF (pentru motoarele de 51.7 kW și 55.4 kW, fără a necesita adaosul de AdBlue) și cu DOC + SCR + DPF (pentru motoare de la 74.4 kW până la 100 kW, ce folosesc AdBlue).

Avantajele acestor noi utilaje se găsesc în reducerea consumului de combustibil și într-o utilizare mai bună la nivel de cuplu, ceea ce maximizează eficiența și durabilitatea.
În plus, amplasarea longitudinală a motorului asigură o stabilitate operațională chiar și în condiții climatice speciale (în zone foarte calde), un acces mai rapid la compartimentul motor pentru lucrările de întreținere și, în consecință, o reducere a costurilor totale.

MEq
By MEq octombrie 8, 2020 11:22

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION