Noi motoare Scania Stage V pentru basculante rigide Perlini Dumpers

MEq
By MEq iulie 15, 2021 19:58

Noi motoare Scania Stage V pentru basculante rigide Perlini Dumpers

Perlini a ales sa folosească noi motoare Scania, ce respectă directiva de emisii Stage V. Motoarele industriale Scania au un design robust, pentru o funcționare superioară și fiabilitate.

Motoarele Scania sunt echipate cu un sistem de injecție de înaltă presiune bazat pe tehnologia common rail și un turbocompresor optimizat, pentru o funcționare în combinație cu un sistem de post-tratare a gazelor de evacuare. Împreună cu sistemul Engine Management, rezultatul este un motor ce îndeplinește cele mai stricte cerințe privind emisiile de evacuare, cu un consum redus de combustibil și un cuplu ridicat.

Având un design modular, motoarele oferă acces ușor operatorului pentru verificările zilnice și service. Sistemul electronic de management al motorului trimite notificări către compania-mamă, care poate diagnostica orice erori, facilitând intervențiile și reducând timpii de nefuncționare.

Noul control electronic al transmisiei permite operatorului să acceseze datele de transmisie într-un mod mai comod și mai intuitiv. Display-ul oferă informații despre transmisie, permite recunoașterea eventualelor alarme și codurile acestora și integrează unele instrumente de diagnosticare.

Sistemele disponibile pe noile camioane rigide Perlini permit monitorizarea permanenta a vehiculelor și sarcinilor. Pe lânga sistemul GPS ce colectează diferite date despre vehicul, camionul este echipat si cu un sistem VEI de cântărire la bord. Tehnologia permite:
– Gestionarea și controlul producției.
– Reducerea uzurii la nivelul anvelopelor, transmisiei, motorului și caroseriei.
– Monitorizarea producției în timp real pe telefon, tabletă sau PC prin intermediul software-ului ipotweb VEI.
– Cunoașterea în prealabil a costului transportat per tonă.
– Urmărirea eficienței încărcării.
– Reducerea consumului de combustibil, prevenind supraîncărcarea.
– Suport tehnic la nivel mondial.
– Ambele sisteme sunt conforme cu directivele legii italiene referitoare la „National Industry 4.0 Plan”.

* * *
Începutul anului 2020 a văzut renașterea mărcii Perlini, redenumită „Perlini Dumpers” de către Grupul Cangialeoni din Forlì (care a dobândit dreptul de proprietate al companiei în 2018 și s-a angajat în proiectul de a readuce acest brand în elita producătorilor de autobasculante rigide).

Compania a trecut acum de la o producție internă totală a tuturor componentelor la un parteneriat cu un grup de 23 de furnizori locali și la dezvoltarea unui nou camion cu caracteristici inovatoare, care își propune să răspundă celor mai avansate nevoi ale clientului.

Perlini Dumpers va continua să producă la fabrica sa din Gambellara (Vicenza), unde aceste camioane rigide au fost construite de-a lungul anilor. Gama actuală de autobasculante este formată din trei modele, de 40, 65, respectiv 95 tm capacitate, și propulsate de două tipuri de motoare, atât pentru utilizatorii europeni, cât și pentru piețele din afara Uniunii Europene.

MEq
By MEq iulie 15, 2021 19:58

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION