Noi echipamente Simex sub recentul logo al companiei „heavy made easy”

MEq
By MEq august 9, 2019 15:37

Noi echipamente Simex sub recentul logo al companiei „heavy made easy”

Simex oferă o gamă largă de echipamente pentru aplicații care se întind de la întreținerea drumurilor până la instalarea de utilități, reciclare, demolare și chiar până la lucrări în cariere, minerit și tuneluri. Oferta companiei, organizată în 25 de game de produs cu un total de 80 de modele, este rezultatul eforturilor susținute în domeniul cercetării și dezvoltării, optimizării proceselor industriale și al investițiilor continue.

De asemenea, compania italiană a început construcția unei noi fabrici care va intensifica producția, atunci când va fi gata, la finele lui 2019. Simex continuă să își extindă și rețeaua de vânzări în zone precum America de Nord, India și Africa, consolidându-și totodată prezența pe piețele pe care este un jucător mai vechi.

La Bauma 2019, Simex a prezentat noi modele concepute pentru lucrări în sectorul rutier, modele care se alătură unei selecții largi de produse. Printre alte, au putut fi văzute diferite versiuni modernizate de roți de frezat șanțuri înguste RW 500 – echipamente puternice și productive care au devenit un standard de referință pentru companiile ce execută șanțuri pentru instalarea rețelelor de fibră optică.

Roata compactoare pentru fundul șanțului CT 2.8 și echipamentele de așternere a asfaltului la umplerea șanțurilor ST 160 și ST 200 demonstrează cât de mult se dedică Simex utilizatorilor din activitățile de instalare a utilităților.
De asemenea, din familia frezelor cu tambur dublu TF, care numără acum 10 modele, Simex a prezentat la târg modelele mici, dar puternice, TFC 100 și TFC 50. TFC 100 poate fi montat pe miniexcavatoare între 2,5 și 4 tone, în timp ce TFC 50 este proiectat pentru miniexcavatoare cu o greutate operațională de la 1,2 până la 4 tone.

Frezele cu rotație continuă TFC 50 și TFC 100 pot săpa pe toată lățimea lor datorită unui sistem inovator, cu lanț central (între cei doi tamburi), care nu lasă zone nefrezate, permițând astfel exploatarea la maximum a capacității de lucru a atașamentului (frezele cu tambur TF 200 și modelele mai mari nu includ lanț central, fiind în schimb acționate de un motor coaxial, o soluție patentată Simex). Potrivite pentru aplicații forestiere de întreținere, curățare, toaletare, precum frezarea de cioate și rădăcini, aceste atașamente se dovedesc extrem de eficiente în săparea șanțurilor de mici dimensiuni, în terenuri stâncoase, sau săpături utilitare pentru apă, telefonie sau linii electrice.

Modelele TFC 50 și TFC 100 pot fi utilizate foarte eficient și pentru frezarea pereților din beton prefabricat sau pentru îndepărtarea tencuielilor dure. Și datorită dimensiunilor și greutății reduse a utilajelor la care pot fi cuplate, acestea sunt ideale în lucrări de recondiționare a clădirilor civile și industriale, aplicații în care au un nivel de zgomot scăzut chiar și în condiții de spațiu limitat. De asemenea, aceste atașamente își dovedesc calitățile și în profilarea suprafețelor orizontale sau verticale care trebuie finisate.

MEq
By MEq august 9, 2019 15:37

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION