Noi dumpere pe șenile Kubota cu motoare Stage V

MEq
By MEq aprilie 6, 2021 18:39

Noi dumpere pe șenile Kubota cu motoare Stage V

Kubota și-a îmbunătățit gama de dumpere pe șenile odată cu lansarea a două modele cu motor Stage V, și anume: KC300HR-5 și KC300H-5. Ambele sunt utilaje compacte și puternice, ideale pentru transportul rapid și eficient al unor cantități însemnate de material, pentru acest tip de utilaje.

Ambele modele au o capacitate maximă de încărcare de 2.875 kg și pot transporta cu ușurință cantități mari de material în intervale scurte de timp. Aceste utilaje versatile au un unghi de descărcare de 55° (pe modelul H), respectiv de 84° (pe modelul HR), pentru golirea ușoară a benei, precum și o funcție precisă și rapidă de pivotare la 180°, pentru bascularea laterală a materialului (la modelul HR).

Cele două dumpere pe șenile sunt propulsate de un motor diesel Kubota V2403 Stage V răcit cu lichid, ce oferă putere sporită și viteze de deplasare rapide de până la 11 km/h. Alte caracteristici de proiectare includ un tren de rulare robust, care permite deplasarea eficienta în condiții de teren accidentat, precum și o gardă la sol de 330 mm, pentru evitarea simpla a obstacolelor.

Pe lângă versatilitatea și performanța remarcabile, aceste noi dumpere pe șenile au în vedere confortul operatorului, oferind un scaun confortabil, reversibil, care permite pivotarea la 180° și îndreptarea în direcția opusă de deplasare. Comenzile prin joystick și display-ul digital ce afișează toate funcțiile-cheie ale motorului și ale utilajului păstrează operarea simplă și fără probleme.

„Aceste două modele sunt o nouă completare interesantă pentru oferta noastră de dumpere pe șenile și rezultatul investițiilor continue în dezvoltarea de noi produse. Fiind conforme cu cele mai recente reglementări europene Stage V privind emisiile motoarelor diesel, acestea combină puterea și viteza cu o flexibilitate imbatabilă, totul într-un design compact”, a declarat Glen Hampson, managerul diviziei de construcții Kubota.

MEq
By MEq aprilie 6, 2021 18:39

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION