Noi capuri procesoare în gama mare a producătorului finlandez Kesla pentru harvestere

MEq
By MEq octombrie 24, 2018 13:13

Noi capuri procesoare în gama mare a producătorului finlandez Kesla pentru harvestere

Gama extinsă de produse Kesla cuprinde capuri procesoare cu role, precum și cu sistem de antrenare a trunchiurilor/fusurilor bazat pe o cursă longitudinală înainte-înapoi, de la procesoare mici pentru rărituri până la modele heavy-duty pentru tăieri principale și procesare. Anul trecut, Kesla a lansat o nouă serie de capuri procesoare mari.

Noua serie modulară de capuri include trei modele diferite, 27RH-II, 28RH-II și 30RH-II și o gamă largă de opțiuni. Kesla 27RH-II este un cap procesor ușor, dar puternic, pentru harvestere pe roți mari din cauciuc și pentru excavatoare de maximum 20 t. Capul este dotat cu două role de alimentare (2WD) ce dispun de articulația variabilă unghiulară unică a rolei. Dotat cu trei cuțite și având un design scurt al cadrului, acesta oferă un raport putere-greutate extrem de mare și caracteristici excelente pentru procesarea trunchiurilor curbate și a lemnului de eucalipt.

Designul modelului Kesla 28RH-II este similar cu al lui 27RH-II, însă este echipat cu patru cuțite de curățare a crăcilor și posibilitate de alimentare sincronă 2WD sau 3WD. Modelul 30RH-II este mai greu și mai robust, fiind potrivit pentru harvestere pe șenile și excavatoare de până la 25 de tone. Acesta are – ca și 28RH-II – patru cuțite de curățare a crăcilor și poate fi dotat cu alimentare sincronă 2WD sau 3WD. Diametrul maxim de tăiere al noilor capuri procesoare este de 780 mm cu unitate de ferăstrău JPS R5500, iar forța maximă de antrenare a rolelor este de 36 kN.

Noua serie cuprinde numeroase opțiuni pentru echiparea capului pentru diferite condiții de lucru, de la pădurile de conifere la foioase sau procesarea și decojirea de eucalipt și acacia.
Performanța noilor capuri a fost mult îmbunătățită de noile sisteme hidraulice. Puterea de alimentare și tăiere au crescut în mod vizibil. Sistemele de măsurare a lungimii și diametrului au fost reproiectate pentru o precizie mai bună a măsurătorii, îndeplinind cele mai înalte standarde din industrie.

Construcția mai robustă a cadrului include multe modificări și mai multe părți mecanizate pentru a îmbunătăți mai mult precizia și calitatea producției, ceea ce duce la o durabilitate îmbunătățită și o durată de viață mai îndelungată. Per ansamblu, designul oferă o protecție mai bună pentru furtunuri și componente sensibile; totodată, service-ul a fost îmbunătățit. Comparativ cu modelele anterioare, noile capuri însumează peste 100 de îmbunătățiri, care le ridică la un nivel complet nou.

MEq
By MEq octombrie 24, 2018 13:13

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION