Nacela foarfecă Optimum 8, și nu te oprești din lucru

MEq
By MEq august 30, 2019 18:39

Nacela foarfecă Optimum 8, și nu te oprești din lucru

Agilă și versatilă, nacela foarfecă Haulotte Optimum 8 (Optimum 1931 AC, în America de Nord) este proiectată pentru a oferi o experiență optimă în deplasare și ridicare, atât în spații închise, cât și la exterior. Această nacelă foarfecă electrică aproape că nu necesită întreținere, iar robustețea sa extremă îi asigură un cost total de proprietate redus.

Rapidă și compactă
Cu o viteză maximă de deplasare de 4,5 km/h și o capacitate de ridicare de 230 kg, Optimum 8 asigură o productivitate optimă. Spațiul mare de lucru al platformei beneficiază de o extensie de 0,86 m. Datorită fineții funcțiilor de ridicare și deplasare, această nacelă foarfecă crește confortul și încrederea operatorului. Modelul Optimum 8 este echipat cu un sistem automat de protecție împotriva gropilor, pentru a putea depăși numeroase obstacole. De asemenea, poate traversa cu ușurință pante cu o înclinare (coeficient de rampă) de până la de 25%.

Această nacelă foarfecă, cu o capacitate de 2 persoane, se pliază perfect pe aplicații indoor (la interior), datorită anvelopelor antimarcante și operării electrice silențioase, cu emisii zero. Este potrivit și pentru diverse aplicații în aer liber, cu vânturi de până la 45 km/h. Datorită motoarelor asincrone AC (curent alternativ), Optimum 8 face mișcări precise, în special în locuri dificile, garantând totodată siguranță operatorilor săi.

Cu tracțiune pe 2 roți (spate) și o rază de întoarcere strânsă (1,5 m), operatorul poate manevra nacela în cele mai strâmte spații. Compactă, poate încăpea și ieși în/din zonele cele mai înguste, chiar și prin uși standard, fără a necesita plierea balustradelor. Pentru o flexibilitate maximă de transport, nacela foarfecă Optimum 8 poate fi ridicată cu un stivuitor, datorită buzunarelor integrate în șasiu.

Proiectată să dureze
Contragreutatea poziționată în partea din spate a șasiului acționează ca un amortizor. Nacela include trepte antiderapante, ce permit accesul sigur pe platformă, precum și o zonă de depozitare pentru mufele încărcătorului și mufele electrice opționale. Niturile, șuruburile și bolțurile sunt tratate special pentru a rezista la coroziune. Prin reducerea numărului de furtunuri și cilindri, Optimum 8 reduce și probabilitatea scurgerilor de ulei hidraulic. Conectorii rezistenți la apă protejează circuitele electrice de umiditate, coroziune și defecțiuni.

Întreținere rapidă și redusă
Nacela foarfecă Optimum 8 este echipată cu instrumentul de diagnosticare Haulotte Activ’Screen. Ușor de utilizat, îi ajută pe tehnicieni să gestioneze întreținerea zilnică a echipamentului, să regleze parametrii și să facă diagnostări. Indicatorul nivelului bateriei situat pe consola superioară este întotdeauna sub control. Recunoscute pentru fiabilitatea lor, motoarele asincrone nu necesită o întreținere regulată, întrucât nu există perii de cărbune care să fie înlocuite. Pentru a optimiza costurile de inactivitate, toate punctele principale de întreținere și control sunt accesibile direct.

MEq
By MEq august 30, 2019 18:39

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION