Modelul special MAN XLION – o alegere dovedită și fiabilă

MEq
By MEq august 6, 2019 14:14

Modelul special MAN XLION – o alegere dovedită și fiabilă

Atunci când ne imaginăm un vehicul MAN care impresionează antreprenorii și șoferii, deopotrivă, ne putem gândi următoarele calități: fiabilitate, robustețe, durabilitate și caracter practic. Tocmai aceste calități sunt cele care definesc modelul special MAN XLION în operarea sa zilnică.

Producătorul bavarez MAN a prezentat, în cadrul expoziției Bauma 2019, un model XLION în configurația cap tractor MAN TGX 18.510 4×2 BLS cu semiremorcă, cu cabină XLX. În noul design Euro 6, motorul D26 are o putere și un cuplu suplimentare de 10 hp și 100 Nm, dezvoltând acum 510 hp și un cuplu maxim de 2600 Nm. Vehiculul a fost echipat cu noile funcții Comfort Steering și Lane Return Assist.

Pachetele de echipare specifice segmentului
Pachetele XLION oferă echipări speciale pentru transport de lungă distanță, vehicule de tracțiune și vehicule de distribuție și combină echipări premium, instalate din fabrică, specifice segmentului, cu pachete de service în funcție de țară. Echipările au fost puse laolaltă astfel încât companiile să beneficieze de valoare adăugată, iar șoferii să beneficieze de confortul propriilor vehicule MAN.
De la prezentarea lui XLION la IAA, în septembrie 2018, MAN și-a extins oferta pentru a include vehicule cu noul motor D15, precum și versiunea de 430 hp din seria de motoare D26.

Modelul special MAN XLION Traction va fi disponibil în viitor pentru seria MAN TGS cu un motor cu puteri de la 330 hp la 510 hp. Pachetul de șantier este inclus suplimentar pe lângă sistemul de sunet MAN, luminile de zi cu LED și funcționalitatea off-road pentru sistemul ABS. Acestea ajută la creșterea siguranței muncii și a fiabilității transportului. Printre altele, pachetul conține un design interior mai rezistent la murdărie (în culoarea Urban Concrete), un deflector de aer amplasat sub motor ce previne circulația prafului, o treaptă laterală (pe partea șoferului) cu bară de prindere pe cabină sau protecție pe partea frontală a radiatorului.

Modelul special MAN XLION Longhaul este utilizat în transportul pe distanțe lungi ca MAN TGX, cu puteri ale motorului până la 640 hp. Îmbunătățirile la nivel vizual și de confort includ echipări complete ale cabinei, ca parte a pachetului de confort al șoferului, sistemul de sunet MAN, lumini de zi cu LED și accesorii cromate pe bara de protecție. La cerere, bara de oțel este acum disponibilă și ca funcție nouă.

Modelul special MAN XLION Distribution este disponibil pentru seriile TGL și TGM cu două axe și transmisie on-road, indiferent de puterea motorului și dimensiunea cabinei. Sistemul de aer condiționat, sistemul hands-free pentru telefonul mobil și sistemul de sunet MAN oferă șoferului un plus de confort (la fel ca pachetul de confort pentru șofer de la MAN). Acest pachet include volan multifuncțional, scaun confortabil (pentru șofer), închidere centralizată, în funcție de modelul cabinei.
La toate cele trei modele speciale XLION, MAN folosește un vehicul de înaltă calitate care include echipări specifice industriei.

Servicii digitale MAN ca beneficiu suplimentar
Toate vehiculele sunt echipate standard cu serviciile digitale „MAN Essentials” și „MAN ServiceCare”. Pe lângă aceasta, serviciul „MAN Advance” este adăugat gratuit pentru primele șase luni. Pentru aceeași perioadă de timp sunt disponibile, de asemenea, serviciile „MAN Perform” pentru transportul pe distanțe lungi sau „MAN Compliant” pentru transportul în construcții și de distribuție.

„MAN Essentials” constituie baza, transmițând poziția vehiculului la intervale de 15 minute și oferind managerului flotei informații relevante pentru analiza vehiculului. Cu „MAN ServiceCare”, datele vehiculului pentru planificarea programărilor de întreținere și a lucrărilor de întreținere sunt transmise către centrul de asistență MAN, care ajută ambele părți – dispeceratul și atelierul – să planifice în mod optim programările de întreținere, astfel încât să minimizeze perioadele de inactivitate ale camionului. „MAN Advance” extinde perioada de stocare a datelor vehiculului (colectate de MAN Essentials) până la 25 de luni. Evaluarea „MAN Perform” permite o analiză a datelor referitoare la vehicul și șofer. În fine, „MAN Compliant” ajută la descărcarea și arhivarea datelor de pe cardul șoferului și tahograf.

MEq
By MEq august 6, 2019 14:14

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION