Meiller își prezintă ultimele noutăți pe platforma digitală inițiată de IFAT

MEq
By MEq septembrie 2, 2020 16:04

Meiller își prezintă ultimele noutăți pe platforma digitală inițiată de IFAT

Situația cauzată la pandemia de Coronavirus a condus, din păcate, la anularea ediției de anul acesta a târgului IFAT și, alternativ, la inițierea primului Business Summit IFAT. Scopul acestui eveniment online este de a oferi sectorului internațional o platformă de schimb în perioada 8-10 septembrie 2020. Astfel, Meiller va profita de acest summit pentru a-și prezenta cel mai nou portofoliu de produse, inclusiv încărcătorul cu cârlig RS21, încărcătorul skip AK16, suprastructura basculabilă pe trei părți Type 9 și inovatorul sistem de control de la distanță i.s.a.r.-control 3.

Având caracteristici inovatoare, încărcătorul cu cârlig Meiller RS21 reprezintă un salt înainte în tehnologie. Fiind cel mai rapid din clasa sa, oferă o sarcină utilă mai mare și stabilește noi standarde în termeni de siguranță. Unitatea de rulare impresionează cu o forță de ridicare de 21 t, o reducere a greutății de până la 200 kg și o înălțime de construcție mai joasă cu 20 mm. Pe lângă beneficiul sarcinii utile, aceste avantaje reduc și consumul de combustibil și măresc capacitatea de încărcare disponibilă. Supapa de mare viteză accelerează ridicarea containerului și coborârea după basculare. Sistemul este permanent în operare, complet automatizat și funcționează în funcție de sarcină, prevenind astfel orice fel de erori de operare. RS21 are o poziționare coborâtă pe șasiu, permițând încărcarea fără probleme a containerelor înalte pentru transporturi de 100 de metri cubi, fără a depăși restricțiile legale. Suprastructura este disponibilă opțional ca model TS, cu un braț cu cârlig telescopic pivotant pentru o gamă și mai mare de aplicații.

Încărcătorul skip AK16 se remarcă în industria construcțiilor și a manipulării deșeurilor. Cu o capacitate de ridicare de 18 t și cu un design care-l face potrivit pentru vehicule de până la 33 t, AK16 este versiunea mai puternică a încărcătorului skip Meiller AK12 – un model care a fost s-a bucurat de un succes cuprinzător. În termeni de siguranță, AK16 oferă o varietate de opțiuni, cu sistemul de prindere al brațelor și cu blocarea containerului, asigurând brațele în toate direcțiile, complet automat. Nu doar brațele de încărcare, ci și încărcătura transportată trebuie asigurată. Meiller oferă și opțiunea unui sistem de prelată complet automat, care oferă un plus de siguranță și confort.

Suprastructura basculabilă pe trei părți Type 9 poate aborda în mod fiabil o mare varietate de sarcini de transport. Autoritățile municipale o apreciază ca un partener competent, deoarece flexibilitatea îi permite să răspundă numeroaselor cerințe speciale. Cu o sarcină nominală de 11,5 t, panouri laterale M-jet deosebit de robuste (disponibile opțional cu Bordmatic și pachetul Comfort) și podea rezistentă la uzură, materialele vrac precum nisipul, pietrișul, material excavat sau cărbunele pot fi transportate fără dificultate. Cu o lățime interioară de 2,43 m înseamnă că europaleții pot încăpea cu ușurință. Iar în combinație cu binecunoscutul sistem hidraulic de servicii municipale Meiller, funcționalitatea poate fi extinsă mai mult. Astfel, atașamentul frontal permite montarea unui plug de zăpadă sau a unei măturătoare, în timp ce în spate poate fi instalat un echipament de împrăștiere a sării (așa-numita sărăriță). Soluțiile personalizate Meiller sporesc flexibilitatea pentru autoritățile municipale, permițând exploatarea versatilă și completă a vehiculelor pe tot parcursul anului.

Nu în cele din urmă, Meiller își va expune și noul său sistem de comandă de la distanță i.s.a.r.-control 3. Această nouă generație de telecomandă combină manevrarea intuitivă familiară cu cea mai recentă tehnologie și cu un design atractiv. Elementele de control disponibile inițial vor fi reduse pe viitor și vor fi completate de un display și un joystick. Toate acestea asigură funcționarea practică și chiar mai ușoară pentru șofer, întrucât acesta exercită controlul complet asupra tuturor funcțiilor de basculare de la o distanță sigură și cu o vedere clară a întregii proceduri. Noul concept de funcționare Meiller nu a fost conceput exclusiv pentru o operare mai ușoară și un control fiabil al tuturor suprastructurilor. Funcția start/stop și controlul automat al vitezei (brevetat de Meiller) se asigură că motorul funcționează numai atunci când se lucrează efectiv cu suprastructura, iar și viteza este redusă sau crescută în funcție de puterea necesară.

MEq
By MEq septembrie 2, 2020 16:04

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION