Meiller crește rezistența podelei la semiremorcile sale basculabile

MEq
By MEq octombrie 29, 2019 18:00

Meiller crește rezistența podelei la semiremorcile sale basculabile

Varietatea aplicațiilor cu semiremorcă basculabilă este asociată cu unicitatea cerințelor individuale ale acestora. Caroseria unei semiremorci este, în esență, proiectată pentru a face față celor mai severe cerințe, uzura fiind mai agresivă în partea din spate a corpului benei. Astfel, Meiller Kipper s-a focusat pe această problemă și, prin soluții adaptate, oferă acum o podea cu o rezistență optimă la uzură pentru semiremorcile sale basculabile.

Plăcile adaptate sunt fabricate cu oțel rezistent la uzură VS 120 (450 HBW) și integrate în treimea din spate a corpului benei pentru a contracara uzura mai agresivă, creând astfel o podea ranforsată cu o grosime suplimentară de 1 mm (pentru un total de 5 până la 6 mm, în funcție de variantă). Astfel se extinde durata de viață utilă a benei, care, la rândul ei, face munca mai economică prin eliminarea costurilor de reparație și achiziții. Utilizarea inteligentă a diferitelor grosimi de podea reduce masa netă, fără a restricționa utilizarea semiremorcii. Pe lângă îmbunătățirea rezistenței la uzură, această măsură crește și mai mult sarcina utilă a vehiculelor. De asemenea, semiremorcile Meiller impresionează și prin niveluri ridicate de calitate.

Opțiunea folosirii de plăci adaptate este disponibilă pentru seria MHPS de tip 44 (halfpipe / benă de oțel) a specialistului bavarez de semiremorci basculabile (fără izolație termică). Cu o sarcină utilă optimizată, aceste semiremorci basculabile sunt deosebit de solide, fiind ideale în aplicații ce presupun basculări frecvente. Deoarece transportă în principal materiale abrazive în vrac, precum pietriș, roci, resturi de beton sau agregate, se poate profita de toate avantajele plăcilor adaptate, extinzând considerabil durata de viață a semiremorcilor și crescând sarcina utilă.

MEq
By MEq octombrie 29, 2019 18:00

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION