Mecalac reproiectează compactorul pietonal cu un singur tambur MBR71

MEq
By MEq octombrie 8, 2019 12:12

Mecalac reproiectează compactorul pietonal cu un singur tambur MBR71

În 2017, Mecalac a achiziționat fabrica Terex din Coventry, Marea Britanie, o unitate de producție pentru buldoexcavatoare, dumpere de șantier și cilindrii de compactare. Folosindu-se de experiența sa în proiectare și inovație practică, Mecalac își îmbunătățește permanent produsele. Cilindrul compactor MRB71 cu un singur tambur și proțap este un bun exemplu în acest sens, încorporând acum o serie de actualizări tehnice care cresc ușurința de utilizare, siguranța și nivelurile de performanță.

Pe noul echipament, a fost introdus un sistem de transmisie complet hidrostatic care îl face mai flexibil și mai ușor de utilizat. Ca urmare, lățimea echipamentului a fost redusă, permițându-i să lucreze mai aproape de pereți. Capacitatea rezervorului de apă a fost mărită la 27 litri, iar puterea motorului a crescut până la 7,3 kW. Aceste îmbunătățiri de produs reduc intervalul de întreținere, îmbunătățesc foarte mult ușurința de utilizare pentru operator și sporesc performanța cilindrului de compactare.

Atunci când creează sau îmbunătățește un produs, Mecalac caută sistematic să optimizeze siguranța operatorului. Pe MBR71, toate comenzile au fost mutate pe mânerul proțapului pentru a crește siguranța și ergonomia utilizării acestui echipament. Noua frână de mână hidraulică se activează atunci când presiunea scade.

Proiectat special pentru compactarea materialelor granulare și pe bază de asfalt, MBR71 este perfect adecvat sarcinilor precum întreținerea drumurilor, a căilor de rulare, a pistelor pentru biciclete, a zonelor de joacă și, în general, în lucrările de amenajare teritorială. Designul său consacrat oferă un echilibru optim, făcându-l cel mai manevrabil cilindru de compactare pietonal din clasa sa în spații strâmte, motiv pentru care este un instrument atât de util pe multe șantiere.

MEq
By MEq octombrie 8, 2019 12:12

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION