Mecalac lansează o nouă configurație de braț din două piese pentru excavatoarele 6MCR și 7MWR

MEq
By MEq februarie 16, 2021 17:32

Mecalac lansează o nouă configurație de braț din două piese pentru excavatoarele 6MCR și 7MWR

Mecalac a lansat o nouă configurație de braț pentru excavatorul pe șenile 6MCR și excavatorul cu roți 7MWR. Brațul din două piese offset este perfect pentru aplicațiile obisnuite, precum lucrările de excavare și încărcare a camioanelor. Operatorii pot folosi în continuare brațul tradițional Mecalac în configurație offset pentru lucrări mai diversificate.

Această nouă alternativă satisface mai bine nevoile utilizatorului. Brațul din două piese offset prezintă un cilindru de balansier situat deasupra brațului (nu dedesubt, așa cum este la brațul standard Mecalac). Aceasta oferă utilizatorului un unghi de lucru mai larg, o mișcare mai rapidă și o forță de penetrare mai mare.

Brațul din două piese are dimensiuni și o deschidere de lucru similară cu cea a brațului standard Mecalac. De asemenea, este compatibil cu utilizarea cupelor de încărcare și a furcilor pentru paleți. Brațul Mecalac în configurație offset rămâne opțiunea preferată pentru clienții care caută versatilitate maximă, datorită capacității și puterii sale de ridicare.

MEq
By MEq februarie 16, 2021 17:32

Advertising

SEARCH SOMETHING

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

OPINION