Mecalac introduce soluția telematică MyMecalac Connected Services

MEq
By MEq iunie 26, 2020 12:43

Mecalac introduce soluția telematică MyMecalac Connected Services

Mecalac, producătorul francez specializat în proiectarea, fabricarea și distribuția utilajelor compacte de construcții, destinate mediilor de lucru urbane, introduce noul serviciu conectat ce vine să sprijine eficiența și rentabilitatea clienților său, serviciu dezvoltat în parteneriat cu Trackunit, un jucător-cheie în segmentul soluțiilor pentru platforme telematice.

Alcătuit dintr-un portal web mymecalac.com și o aplicație mobilă „MyMecalac”, serviciul rezolvă cele mai întâlnite probleme din industria construcțiilor. Acesta semnalează utilajele care au nevoie imediată de întreținere, permițând tehnicienilor de service să fie mereu cu un pas înaintea potențialelor defecțiuni. Portalul web este un centru de informații care le permite administratorilor de parcuri de utilaje, proprietarilor și operatorilor să crească eficiența, siguranța și timpii de funcționare ai utilajelor, oferind acces la toate datele, de la informații sumarizate până la detalii specifice despre fiecare mașină. Printr-o monitorizare constantă și atentă a utilajului și prin notificări inteligente privind întreținerea, inspecțiile și daunele, aplicația ajută la menținerea utilajelor în funcțiune, rapid și cu eficiență maximă.

Soluția telematică MyMecalac este disponibilă
– ca echipare standard pe excavatoarele 12MTX, 15MWR și 15MC cu motoare Stage V, precum și pe încărcătoarele AS1600 și AS210e Stage V.
– ca opțiune pe toate celelalte utilaje cu motoare Stage V.

„Cu peste 500.000 de utilaje conectate pe platforma noastră cloud, Trackunit are privilegiul și oportunitatea de a colabora cu companii de construcții ambițioase, pe măsură ce acestea pășesc într-o călătorie digitală. Suntem mândri să fim parteneri cu Mecalac, în demersul lor de a-și invita clienții să se alăture platformei Trackunit și să se angajeze în această călătorie nouă și interesantă”, a declarat Soeren Brogaard, CCO Trackunit.

„Am realizat o cercetare comprehensivă a companiilor globale de sisteme telematice pentru a vedea cine ar putea îndeplini toate cerințele noastre de calitate, precum și nevoile complexe ale clienților noștri. Așa am ales Trackunit ca partener. Ambele companii au produse de înaltă calitate și consideră clientul o prioritate. Acest lucru ne va permite să fim în avangarda industriei și să stabilim noi conexiuni bazate pe date, în întregul lanț de valoare (n.r. producție, marketing, servicii). Conectivitatea utilajelor este esențială în această călătorie digitală pentru a avansa în industrie. Prin intermediul platformei noastre unice de sisteme telematice, Mecalac va oferi clienților atât valoarea financiară imediată, cât și fundamentul pentru noi servicii inovatoare. Suntem foarte încântați să ne implicăm în acest parteneriat pe termen lung”, a declarat Baptiste Ligot, After Sales Manager, Mecalac Group.

MEq
By MEq iunie 26, 2020 12:43

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION