MAX Trailer își extinde oferta cu noua semiremorcă MAX510 cu platformă joasă și axe pendulare

MEq
By MEq octombrie 6, 2020 11:35

MAX Trailer își extinde oferta cu noua semiremorcă MAX510 cu platformă joasă și axe pendulare

Tehnologia dovedită a axelor pendulare este concepută pentru utilizare în condiții dificile de căi de acces și teren. Cursa totală de 600 mm asigură o compensare maximă între axele individuale. Mișcările pendulare absorb denivelările și mențin vehiculul într-un echilibru stabil.

În curbe și pe căile de acces întortocheate de pe șantiere, unghiul de virare de 60° asigură o manevrabilitate optimă. Operarea ușoară și manevrarea îmbunătățită sunt apreciate de șoferi. De asemenea, axele pendulare oferă o capacitate de încărcare utilă mai mare cu până la 12 t pe osie.

Gâtul detașabil al semiremorcii cu platformă joasă MAX510 permite un proces simplu de încărcare din față. Versiunea cu axe pendulare adaugă acum o componentă suplimentară în gama de produse versatile MAX Trailer. Configurarea modulară convinge clienții, având în vedere că soluțiile practice și orientate către utilizator sunt mai căutate ca niciodată. Calitatea maximă în ceea ce privește procesul de fabricație și alegerea materialelor garantează un raport preț/performanță perfect.

Structura modulară a vehiculelor MAX Trailer înseamnă o proporție mare de piese comune. Acest lucru crește calitatea construcției și este avantajos pentru client atunci când comandă piese de schimb comune, deoarece garantează interschimbabilitatea maximă și reduce cheltuielile cu expedierea materialelor.

Gama de produse MAX Trailer cuprinde acum 6 tipuri diferite de vehicule:
– MAX100 (semi low loader cu 2 până la 6 axe)
– MAX200 (semiremorcă platformă cu 3 până la 4 axe)
– MAX300 (semiremorcă cu 2 sau 3 axe centrale și rampe)
– MAX410 (semiremorcă platformă cu 3 până la 5 axe, specială pentru transportul componentelor de macarale)
– MAX510 (semiremorcă cu platformă joasă cu 2 axe, gât detașabil și platformă extensibilă)
– MAX600 (remorcă cu platformă rotativă, cu 3 sau 4 axe)

MEq
By MEq octombrie 6, 2020 11:35

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION