Măsoară automat performanțele de frezare cu noua funcție Wirtgen Performance Tracker

MEq
By MEq mai 20, 2019 12:29

Măsoară automat performanțele de frezare cu noua funcție Wirtgen Performance Tracker

Wirtgen a dezvoltat o soluție care, pentru prima dată, face posibilă documentarea corectă și fiabilă a lucrărilor de frezat finalizate – Performance Tracker (WPT).

Nu de puține ori, contractorii se confruntă cu situații în care sunt nevoiți să frezeze mai mult decât le este specificat atunci când efectuează un proiect de reabilitare. Dar cum poate contractorul să factureze clientul pe baza unui calcul transparent atunci când se întâmplă acest lucru? Până acum, aceasta implica, de obicei, chemarea unui tehnician, iar rezultatul presupunea costuri suplimentare și întârzieri în finalizarea proiectului. Acum, Wirtgen Performance Tracker (care vine și cu alte avantaje) demonstrează că acest lucru se poate face mult mai eficient.

Frezare conectată: furnizarea sistematică a informațiilor
Fluxul eficient de informații este cheia pentru a face procesele mai ușoare, mai rapide și mai rentabile. Wirtgen o denumește Frezarea Conectată – termen ce descrie fluxul direct de informații între utilaj, operator, atelierul de service și biroul de planificare. Pentru aceasta, Wirtgen folosește infrastructura existentă a soluției telematice existente WITOS.

Documentația fiabilă a datelor privind performanța și consumul
Wirtgen Performance Tracker folosește un scanner laser pentru a măsura profilul de secțiune transversală care urmează a fi frezat. Performanța de frezare a suprafeței și volumul de frezare sunt măsurate cu precizie utilizând poziționarea prin GPS și alți senzori. Operatorul utilajului poate urmări în permanență cele mai importante informații în timp real pe display-ul panoului de control. După finalizarea lucrărilor de frezare, un raport cu toate datele relevante privind performanța și consumul este generat automat în format Excel și PDF și trimis prin e-mail către operatorul utilajului.

Performance Tracker, cu numeroase avantaje suplimentare
Pe lângă funcțiile de documentare, care permit ca lucrările de frezare să fie facturate rapid și pe baza unor informații transparente, Wirtgen Performance Tracker poate fi utilizat și pentru a determina cu precizie costurile șantierului. De exemplu, datele privind performanța și consumul măsurate cu precizie fac mai ușoară evaluarea eficienței șantierelor de construcții actuale și viitoare. În plus, datele pot fi utilizate pentru a compara cu ușurință utilajele de frezare la rece între ele, în cadrul aceluiași parc de mașini – o bază valoroasă pentru a decide ce utilaj de frezat este cea mai eficientă soluție pentru o lucrare anume.

WPT disponibil sub formă de kit suplimentar
Pe lângă noua serie F, utilajele mari de frezat Wirtgen, construite începând cu 2010 și aflate deja în operare, pot fi echipate și cu funcția Performance Tracker. Datorită soluțiilor inteligente de hardware și software, este posibilă instalarea ulterioară pe aceste utilaje în locațiile Wirtgen Group.

MEq
By MEq mai 20, 2019 12:29

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest