Masa redusă este punctul forte al noii pompe malaxor CIFA MK28H

MEq
By MEq decembrie 15, 2020 23:17

Masa redusă este punctul forte al noii pompe malaxor CIFA MK28H

Gama de pompe malaxor CIFA este îmbogățită cu un nou model, MK28H: o mașină care stabilește reperul pe exigenta piață europeană în ceea ce privește greutatea și lungimea brațului de distribuție a betonului. La pompele malaxor, greutatea este un factor-cheie, deoarece determină cantitatea maximă de beton care poate fi transportată, așa-numita sarcină utilă. În Europa, multe țări au o masă limită legală pe 4 osii de 32.000 kg.

Adoptarea tehnologiei pe bază de fibră de carbon, o exclusivitate CIFA, și reproiectarea atentă a tuturor elementelor unității permit pompei malaxor MK28H să economisească până la peste 700 kg din masa echipamentului, mărind astfel cantitatea de beton care poate fi transportată, pentru a beneficia de operațiuni mai eficiente și de o rentabilitate a investiției mai mare, comparativ cu un model de pompă malaxor MK28L.

Brațul
Cu cei 28 de metri în 4 secțiuni și ultimele două secțiuni din fibră de carbon, noua pompă malaxor este capabilă să lucreze cu lejeritate pe șantierele de dimensiuni medii. Sistemul de pliere în Z este ideal pentru flexibilitatea de utilizare pe șantierele de construcții cu spațiu limitat, oferind ușurință în utilizare. Tubulatura are un diametru de 4” și pereți dubli, o altă caracteristică exclusivă CIFA pentru a minimiza uzura.

Grupul de pompare
Există două unități de pompare din care puteți alege pentru a echipa pompa malaxor MK28H: PB607L și PB607EPC. Performanțele celor două grupuri sunt identice, insă unitatea PB607EPC este acționată de un circuit hidraulic cu buclă închisă, cu comandă electronică, cu avantaje semnificative în ceea ce privește economia de combustibil, precum și optimizarea presiunilor de pompare și schimb a supapelor.

Sistemul de management al mașinii
Pompa malaxor MK28H este disponibilă în două versiuni: pentru unitatea de pompare cu circuit deschis PB607L este montată versiunea Easytronic, în timp ce pentru unitatea de pompare cu circuit închis, este montată versiunea Smartronic, mai bogată în funcționalități și cu sisteme de diagnosticare avansate. Versiunea Smartronic include și alte dispozitive pentru a reduce masa echipamentului: tambur din oțel 450HB cu o grosime de 3 mm, rezervor de apă din aluminiu, scară din aluminiu și suport pentru tubulatură pe ambele părți.

Montare pe autoșasiu
O atenție deosebită a fost acordată proiectării modelului MK28H astfel încât să fie perfect adaptabil autoșasiurilor standard 8X4 cu un ampatament de 4300 mm sau 4550 mm și autoșasiurilor tridem cu ampatament de 3700 mm.

MEq
By MEq decembrie 15, 2020 23:17