Mantsinen propune o nouă soluție pentru manipularea materialelor în porturi

MEq
By MEq octombrie 2, 2019 20:51

Mantsinen propune o nouă soluție pentru manipularea materialelor în porturi

Mantsinen lansează pe piață un nou utilaj de manipulare a materialelor: Mantsinen 140. Este primul utilaj portuar de această dimensiune echipat cu roți pivotante, ceea ce permite mișcări laterale și utilizarea eficientă în spații limitate. Alți producători nu au o opțiune echivalentă disponibilă.

Mantsinen 140 este proiectat în principal pentru utilizarea în porturi, la încărcarea și descărcarea navelor, dar poate fi folosit deopotrivă și în fabrici de celuloză și oțelării, în operațiile de alimentare și în terminale. ”Modelul 140 – poziționat între 120 și 160 – completează oferta noastră de excavatoare de manipulare a materialelor. Este un pas normal pentru clienții care caută o productivitate mai mare pe oră de la utilajul lor de manipulare, însă fără investiții semnificativ mai mari. Utilajele Mantsinen 140 sunt deja livrate și vândute în mai multe țări, deși lansarea oficială a avut loc la începutul lui septembrie”, spune Tapio Pirinen, vicepreședinte Material Handling Machinery la Mantsinen.

Mantsinen 140 oferă avantaje competitive notabile. Utilajul este proiectat pentru o durată lungă de viață și este eficient, sigur și ușor de întreținut. Trenul de rulare, circuitul electric și echipamentele opționale sunt aceleași ca la toate celelalte utilaje de manipulare a materialelor Mantsinen.

Durata de viață a utilajului este de neegalat; de asemenea, dispune de sistemul Hybrilift care îl face cu până la 50% mai eficient din punct de vedere energetic. Sistemul telematic Mantsinen face ca interconectarea mașinilor prin IoT (Internet of Things) să fie o parte a manipulării materialelor; astfel se transferă date importante ale mașinii și operațiilor către serviciul cloud (inclusiv tonele manipulate, presiunile hidraulice, temperaturile și monitorizarea electronică a serviciilor) – mai spune Pirinen.

Toate utilajele de manipulare a materialelor Mantsinen sunt fabricate la fabrica Ylämylly din Finlanda. Modelul Mantsinen 140 a fost dezvoltat în doar un an jumate. Oferta versatilă de produse Mantsinen cuprinde acum utilaje din toate gamele de dimensiuni, împreună cu o selecție mare de atașamente.

MEq
By MEq octombrie 2, 2019 20:51

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION