Mantsinen 60 impune noi standarde în clasa medie a manipulatoarelor de materiale

MEq
By MEq martie 11, 2019 23:14

Mantsinen 60 impune noi standarde în clasa medie a manipulatoarelor de materiale

În vreme ce tendința pe piață pare să fie „go big or go home”, producătorul finlandez de utilaje de manipulare a materialelor, Mantsinen Group Ltd Oy, se întoarce împotriva curentului. În urmă cu doi ani, Mantsinen lansa cel mai mare excavator de manipulare a materialelor din lume, Mantsinen 300, deschizând calea spre evoluție pe această piață. Totodată, constructorul este recunoscut pentru abordarea „from bigger to smaller” în ceea ce privește utilajele sale de mare capacitate, iar modelul Mantsinen 60 continuă această tendință prin impunerea unui nou standard pentru utilajele de manipulare a materialelor în categoria 60-70 t.

„Avem o ofertă deosebită în zona mașinilor de capacitate mare, iar acum ne propunem să oferim clienților noștri ceva mai targetat și mai adaptat pentru manipularea specială a lemnului și a deșeurilor”, a declarat Tapio Pirinen, vicepreședinte Mantsinen Machinery Handling Machinery. „Într-adevăr, în zilele noastre „mai mult” nu înseamnă neapărat „mai mult” în manipularea materialelor, însă factorul cheie pare să fie combinarea caracteristicilor optime de sarcină și de durată lungă de viață a mașinii. Mantsinen 60 înglobează toate calitățile dovedite de operare într-un pachet compact. Combinând rapiditatea, inteligența și forța, Mantsinen 60 vine, de asemenea, echipat standard cu sisteme telematice MTS (Mantsinen Telematics Systems) și este optimizat pentru manipularea materialelor în clasa medie. Ne dorim să oferim clienților noștri soluții specifice pentru operațiuni specifice”, a mai spus Tapio Pirinen.

Mantsinen 60 este echipat cu un motor diesel Volvo Penta de 210 kW și are o lungime maximă a brațului de 20,5 m, cu o capacitate de ridicare între 6 și 9 t. Utilajul vine echipat cu un tren de rulare pe roți sau pe șenile, precum și cu o gamă largă de accesorii originale Mantsinen, pentru optimizarea operațiunilor de manipulare a materialelor.

Pentru Mantsinen, avantajul principal față de competitorii săi este experiența puternică în manipularea materialelor. Acest lucru îi oferă companiei un atu atât în ceea ce privește cercetarea și dezvoltarea utilajelor și echipamentelor, cât și consultanța în vânzări. „Nu încape îndoială că know-how-ul specific industriei este un avantaj important în domeniul nostru. De exemplu, dacă vorbim despre manipularea lemnului, prin intermediul propriei noastre unități logistice, compania are experiență internă, de-a lungul anilor, în manipularea a peste 500.000.000 m3, ceea ce reprezintă o bază incontestabilă pentru propunerile noastre. Știm exact cu ce solicitări și provocări specifice se confruntă clienții noștri și putem oferi soluții pentru provocările lor”, conchide Tapio Pirinen.
Mantsinen 60 va fi prezentat în premieră la Bauma 2019.

MEq
By MEq martie 11, 2019 23:14

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest